Paremman maailman puolesta – sotimallako?

Suomi on nyt Natossa. Natomaat, erikoisesti USA ydinaseallianssin johdossa hallitsee ja määrää geopoliittisella kiristysotteella; viimeinen päämäärä oli ottaa koppi Suomesta. Suomi vietiin ilman kansanäänestystä, ilman rauhantahtoisen kansanosan kuulemista sotaisten valtioiden leiriin. Kansalaiset ovat olleet syvästi järkyttyneitä Ukrainan sotaan liittymisestä ja tavasta millä valtiojohdosta on häikäilemättömillä puheenparsilla provosoitu Venäjää, venäläisiä ja erityisesti Putinia. Yhdeksän diplomaattia on karkoitettu Suomesta. Turun ja Pietarin lähetystöt on suljettu ja venäläisillä ei ole oikeutta hoitaa täällä omistamiensa kiinteistöjen asioita.

Suomen mahtimedia on ylläptänyt russofobiaa etteivät vain suomalaisten ajatukset harhautuisi. Ettemme kysyisi: ”Mitä järkeä on jatkaa Ukrainan hävitystä ja sodan pitkittämistä länsiaseilla!”

Valtalehdet ovat antaneet soopatorven soida isosti: Ei päivää ettei ole ollut jotain häväistystä presidentti Vladimir Putinista.

Tarkoituksenmukaiselta näyttää siis, että Suomi voi yhdessä USA:n kanssakin kohdistaa raskaita vihollisuuksiaVenäjää kohtaan. Niiden sisällöstä ei ole kerrottu suomalaisille. Otetiin sika säkissä. Suomi on tätäkin kautta nöyrä sotakaveri, jos Nato sattuisi hajoamaan olisi takuuvarmasti jäljellä USA, jonka kanssa Suomi on tehnyt isäntämaasopimuksen vuonna 2014. (Korhonen, Nygård, Pesonen, Söyring 2015, 17- 53) Kuinka tolvanoina ja hyödyllisinä idiootteina suomalaisia pidetään? Suomalaiset, hieno kansakuntamme on viety äärimmäisen vakavaan tilaan sillä eduskunta toisensa jälkeen ei holtittomuudessaan käsitä maailmanpolitiikan pahinta kauhukuvaa: Joutumista suurvaltojen sodan keskipisteeksi.

Niin, Suomi ei ole ollutkaan itsenäinen valtio pitkään aikaan, se on ollut Euroopan Unionin raharenki vuodesta 1994 alkaen. (Hakalehto 1995, 9 – 15) Paavo Lipponen on Satakunnan Kansassa julkaistun artikkelin mukaan kertonut, että hän ja Niinistö yhdessä olivat ”kansainvälisen pankkieliitin käskystä” valehdelleet käytännössä kaikesta koskien EU:iin ja rahaliittoon liittymisestä. On siis ollut valehtelua valehtelun perästä. Sen seurauksena Suomi on nyt maailmanmahtien käskytettävä, josta esimerkkinä käy EU:n määräämät pakotteet Venäjää vastaan. Suomen hyvinvointia ajetaan alas; ihmisillä ei ole niin väliä ja heillä alkaa olemaan elämisessä tiukkaa; edes keskituloiset eivät selviä nousseiden velkakorkojen maksuista. Rahaa ei jää säästöön pahojen päivien varalle.

Luettuani FT Mikko Yrjönsuuren tutkielmakirjan Roistovaltion raunioilla kävi siitä ilmi, että Valkoisen talon politiikan filosofian perusteet ovat heikot. ”Samalla teos avaa filosofian näkökulman tilanteeseen, jossa yksi maailmanvalta yrittää muuttaa historian kulkua ja globalisoi maailmaa kovalla otteella.” (Yrjönsuuri 2003, 142)

Kirjan alussa on Amerikan presidentti Georg .W. Bushin ja Iso-Britannian pääministerin Tony Blairin sodanjulistukset Irakille. Puheet ovat hirvittäviä ja sydämettömiä, lisäksi hyökkäykset Irakiin olivat täysin perusteettomia. Äkkihyökkäys Irakiin oli raakalaismaista, Irakin kansasta ei todellakaan piitattu, ei sen arvokkaista kulttuurirakennuksista, infrasta, uskonnosta eikä mistään mikä on pyhää: elämästä ja rauhasta omassa maassaan.

Tony Blair sanoi sodanjulistuksessaan mm. ”Toivon, että Irakin kansa kuulee tämän viestin. Me olemme teidän puolellanne. Te ette ole vihollisiamme, vaan teidän barbaarimaiset hallitsijanne.”

Halukkaiden koalitio, Iso-Britannia ja Yhdysvallat hyökkäsivät samana sodanjulistuspäivänä 20.3.2003 Irakiin. Maailman suurvaltojen sodanjulistuspuheet olivat vuonna 2003 täyttä tekopyhää hevonpaskaa.

Tällaisten pahamaineisten valtioiden ystäväksi Suomi siis antautui.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu