VR:n uusi imago: Konnarit elementissään konnajahdissa

Norjalainen matkustaa rahan edestä ilman "maskibonusta".

 

Valtion Rautateiden on korjattava imagoviestinsä. Rehellisyyden takia. Syystä, etteivät hyväuskoiset suomalaiset suunnittelisi enää matkoja heidän junillaan. Joidenkin konduktöörien ”ryhtiliike” näkyy ja kuuluu koko junassa. He eivät palvele, he ovat kyttääjiä tai he eivät halua puhua lainkaan. (väli Helsinki-Tampere-Pori). Ohjetaulu näytti viimeksi aivan päinvastaista meille minne olisi pitänyt mennä. Siitä ei olisi saanut mainita eikä asiaa korjattu matkan aikana. Kondut katselevat jo kaukaa murhaavasti meitä ”maskikonnia” ja kun he tulevat vierelle alkaakin uhkailu Italian malliin.

Maski päälle jos se on taskussa taikka jollei ole niin mars ostamaan. Ja kalja juodaan ravintolavaunussa vaikka janon voisi sammuttaa ”terveysturvallisesti” omalla paikallaan. Kaikki tuntuu olevan niin vaikeaa, että minun kokemukseni jälkeen VR:n saa lopettaa.

Virhe numero yksi: Konnari noituu usean minuutin ajan asiakkaiden vierellä: Virukset lentävät. Hän vaatii terveitä ihmisiä ostamaan maskeja ravintolasta: Monet variantit hyökkäävät päälle. Virhe numero kolme: Konnari vaatii ihmisiä istumaan suuren riskin ravintolavaunussa. Tartunnoista viis kunhan työntekijä saa raivonsa purettua. Matkustajan sairausselvitys pitää saada irti, on se sitten kuppa, tubi taikka keuhkon poisto.

Syrjiminen ja kova kontrollointi on pesiytynyt Suomeen. Hyvä niin, että tulee tiedoksi yritysten maine– sillä kun väki vähenee – pidot paranevat.

Tässä useita syitä miksi VR-vetovoima tulee romahtamaan. Pitäkää tyhjät vaununne, ilkeät virkailijanne ja ulosheittäjänne.

Tässä hiljan nuori perhe lapsineen oli liikenteessä VR:n matkalla. He joutuivat kuulusteluun suu/nenäsuojista. Yksi perheenjäsen kertoi, Suomessa ei ole poikkeustilaa eikä maskipakkoakaan. Perheelle varotettiin omasta navasta ja virkailijan työn häiritsemisestä. Kun ei toteltu, hän uhkaili vartijoilla ja soitti poliisit hoitelemaan perheen pois junasta. Perhe joutui sateeseen odottamaan senjälkeen kun juna oli seissyt asemalla. Muut matkustajat hurrasivat kovanaamalle, joka puhdisti vaunuosaston.

Tämä kiristetty tominta on matka kohti totalirismia, jossa ihmisiä kontrolloidaan ja vainotaan sairaalla tavalla.  Junamatkakin tulevat epävarmoiksi ja kalleiksi kun maksaa varsinaiset liput ja 100-500 euron taksimatkan.

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu