Europarlamenttivaalien kansallismieliset ehdokkaat löytyvät Vapauden liiton listoilta

Tänään la 11.5 klo 11-13 Vapauden liiton sitoutumattomat eurovaaliehdokkaat Junes Lokka ja Teuvo Hakkarainen ovat tavattavissa Seinäjoen keskustorilla. Teuvo kirjoittaa facebookissa: ”Perussuomalainen puolue ei näköjään tarvinnut kaltaistani rahvaan edustajaa listoilleen europarlamenttivaaleissa. Tuskin se kaipaa sitten enää rahvastakaan.

Tämä on ollut tiedossa, mutta tiesitkö tämän: ”Minut heitettiin ulos jo viime eduskuntavaalien ehdokaslistoilta joillain keksityillä valheilla Silloin hävittiin Keski-Suomen vaalipiirissä kolmas kansanedustajapaikka ja suurimman puolueen asema. Sama linja jatkui nyt. Mitään selitystä ei ole annettu.

Eli Teuvo Hakkarainen kuuluu pitkään listaan kansallismielisiä poliitikoita, joita Perussuomalaiset eivät huolineet eduskuntavaaleihin 2023 listoilleen. Muita nimiä ovat mm. Laura Korpinen, Mikko Paunio ja Arno Westerholm. Ja mm. minut erotettiin puolueesta ennen vaaleja, siitä enemmän tässä.

Itse vaalithan ovat muunnellun totuuden toitotusta. Persujen entinen puoluesihteeri Artsi tapansa mukaan kirjoitti eilen muunneltua totuutta. Hän liioitteli persujen kansanedustajaan kohdistunutta mielenosoitusta ja lateli: ”tiesittekö, että kommunismi ja väkivaltainen vasemmistolaisuus on vastuussa yli 100 miljoonan ihmisen väkivaltaisesta tai ennen aikaisesta kuolemasta?

On todella kaksinaamaista verrata pientä mellakointia – jossa kuvan mukaan kansanedustajaan ei koskettu – kommunismin uhreihin, kun samalla itse juudaksena on ollut pettämässä puolueen eteen vuosikausia työskennelleet. Ihmettelenkin miten Artsi kehtaa näyttää naamaansa vaaliteltoilla?

Eiku tutustumaan Vapauden liiton  kansallismielisiin eurovaaliehdokkaisiin. Niitä et persujen sivuilta enää löydä. Ja hopi hopi Seinäjoen torille ehdokkaita tapaamaan.

Tatu Tyni
Vapauden liitto Raasepori
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

Olen ammatiltani taikuri, ohjaaja, käsikirjoittaja, keksijä ja start up yrittäjä. US-patentoidun Digital Illusion Equipment teknologian yksi keksijä. Raaseporin kaupunginvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu