Fennomanialla kohti uutta Itsenäisyyttä

Tatu Tyni on 50-vuotias ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu Raaseporista. Hän on ammatiltaan taikuri, ohjaaja, käsikirjoittaja ja keksijä. Hän kuului Perussuomalaisiin 2012-2022 kunnes hänet erotettiin puolueesta hänen kritisoitua puolueen kansanedustajia rasistisista puheista ja kirjoituksista venäläisiä kohtaan.

Suomi on menettänyt itsenäisyytensä. Eduskunnassa ei ole yhtään kansanedustajaa, joka ei kannata EU-liittovaltiota. Presidenttimme tottelee orjallisesti USA:n käskyjä. Meillä ei ole omaa valuuttaa ja tämän myötä ei myöskään omaa finanssipolitiikkaa. Ulkopolitiikkaamme johtaa EU. NATOn ja DCA-sopimuksen myötä meillä ei enää myöskään ole itsenäistä armeijaa. 80% lainsäädännöstä tulee EU:sta.

Meidän on itsenäistyttävä uudestaan. 1800-luvulla itsenäistyminen alkoi fennomaniasta eli suomalaisuusliikkeestä. Tässä on suuressa osassa kansallinen kulttuurielämä ja siihen on nyt panostettava. Olemme sitä mitä hengitämme, syömme, kuuntelemme ja näemme. Uudet kansallisen kulttuurin tuotteet ohjaavat meitä kohti uutta itsenäisyyttä, kuten teki Jean Sibeliuksen Finlandia yli sata vuotta sitten.

Olkaamme rohkeasti suomalaisia! Itsenäistykäämme uudestaan!

Vapauden liiton Ammatillisen taiteen kulttuuriohjelma kertoo kuinka kansalliseen kulttuuriin panostetaan:

Tatu Tyni
Vapauden liitto Raasepori
Ehdolla europarlamenttivaaleissa

Olen ammatiltani taikuri, ohjaaja, käsikirjoittaja, keksijä ja start up yrittäjä. US-patentoidun Digital Illusion Equipment teknologian yksi keksijä. Raaseporin kaupunginvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu