Kävin äänestämässä, osa 2

(Huom! Näitä vaaleja olen aikaisemmin käsitellyt kirjoituksissani Kävin äänestämässä, Tiedän ketä äänestän presidentinvaaleissa, Stubbido or not stubbido, En luota Jussi Halla-ahoon.)

No niin, kävin äänestämässä presidentinvaalien toisella kierroksella tänään su 11.2.2024 Pohjan kirjastolla n. klo 17. Ääneni sai sama ehdokas kuin ensimmäisellä kierroksella, eli PERÄSMIES. Kolme kertaa olen äänestänyt PERÄSMIESTÄ. Ensimmäinen kerta oli presidentinvaalien toisella kierroksella 2012, kun vastakkain olivat Sauli Niinistö ja Pekka Haavisto.

Miksi PERÄSMIES? Iltalehden vaalikoneen mukaan mielipiteeni osuivat Alexander Stubbin kanssa yhteen 44% ja Pekka Haaviston kanssa 41%. Vähemmän vaalikone antoi vain Li Anderssonin kohdalla, eli 29%. Lähdepä noita äänestää ja pysty sen jälkeen katsomaan peiliin 🙂

xxx

Suomen syöksyspiraali jatkuu entistä lujenpaan vauhtiin. Mutta todettakoon, että yli 145 miljardin euron valtionveloissa pyörivä HÖLMÖLÄ (Hölmölän on lanseerannut laajemmin Pietari Hannikainen 1800-luvun näytelmässään Silmänkääntäjä eli Jussi Oluvisen matka Hölmölään) saa itsensä näköisen presidentin. Alexander Stubb ei tiedä, että sukupuolia on kaksi ja että 5 potenssiin 3 on 125. Näillä mennään.

Blogin lopuksi PERÄSMIES töräyttää presidentilliset fanfaarit 🙂

 

Tatu Tyni
Vapauden liitto Raasepori

Olen ammatiltani taikuri, ohjaaja, käsikirjoittaja, keksijä ja start up yrittäjä. Patentoidun Digital Illusion Equipment teknologian yksi keksijä. Raaseporin kaupunginvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu