Kielletään Perussuomalaiset

Itäraja on suljettu. Eli suomalaiselta passin ja viisumin kanssa on kielletty ylittää raja.

Suomen perustuslaki: ”9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

Jokaisella on oikeus lähteä maasta. Tähän oikeuteen voidaan lailla säätää välttämättömiä rajoituksia oikeudenkäynnin tai rangaistuksen täytäntöönpanon varmistamiseksi taikka maanpuolustusvelvollisuuden täyttämisen turvaamiseksi.

Suomen kansalaista ei saa estää saapumasta maahan, karkottaa maasta eikä vastoin tahtoaan luovuttaa tai siirtää toiseen maahan. Lailla voidaan kuitenkin säätää, että Suomen kansalainen voidaan rikoksen johdosta tai oikeudenkäyntiä varten taikka lapsen huoltoa tai hoitoa koskevan päätöksen täytäntöönpanemiseksi luovuttaa tai siirtää maahan, jossa hänen ihmisoikeutensa ja oikeusturvansa on taattu. (24.8.2007/802)

Kun Suomessa ei välitetä enää perustuslaista – varsinkaan Perussuomalainen sisäministeri ei välitä -, voidaan tätä välittämättömyyttä laventaa. Kyllä, itärajan yli – niin kuin länsirajan yli – on tullut laittomia maahantulijoita. Virhe on tapahtunut. Johtopäätös: siis laittomasti itäraja kiinni. No, persut muka yrittävät parantaa taloutta nostamalla alvia. Virhe on tapahtunut. Johtopäätös: suljetaan Perussuomalaiset, siis kielletään Perussuomalaiset nykyisen hallituskauden ajaksi.

Tämä on nyky-Suomen mielivaltaista toimintaa, jota pitää sitten harjoittaa tasapuolisesti kaikkia tahoja kohtaa. Itärajan sulkeminen on Suomen taloudelle paljon vahingollisempi kuin Perussuomalaisten kieltäminen täksi hallituskaudeksi.

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 

Tatu Tyni
Vapauden liitto Raasepori

Olen ammatiltani taikuri, ohjaaja, käsikirjoittaja, keksijä ja start up yrittäjä. US-patentoidun Digital Illusion Equipment teknologian yksi keksijä. Raaseporin kaupunginvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu