Kristillisten arvojen alasajo vie ”Babylonian portille”

Olen syntynyt vuonna 1974. Muistan kuinka 1980-luvulla evankelis-luterilaisella kirkolla oli paljon suurempi rooli yhteiskunnassa. Silloin ei roskattu kaduilla ja perheet olivat paljon yhtenäisempiä. Luokkakavereina oli lapsia, joiden isä ja äiti olivat yhdessä. Nykyään Helsingissäkin on ala-asteita, joiden oppilaiden vanhemmat ovat pääsääntöisesti yksinhuoltajia.

Nyky-Suomi on jälkikristillinen maa ja siksi valtionvelka sekä epäoikeudenmukaisuus kasvaa. Venäjällä on täysin toisenlainen suunta. Ateistisena Neuvostoliittona vainottiin kansalaisia, mutta nyt erittäin vahvana kristillisenä Venäjänä perheet pysyvät yhtenäisinä ja elinolot paranevat.

Kun kymmenen käskyn ohjeita ei seurata, olemme laittomuuden tiellä – nyky-Suomen velkahan on jo reilut 134 miljardia euroa. 

Olen käsikirjoittanut, ohjannut ja tuottanut maailman ensimmäisen animaationäytelmän Dracula – Pahan Synty ja Tuho. Siinä aukaistaan tämä vanha myytti paholaisen pojasta teologian ja psykologian avulla.

Tarina narsistisesta persoonallisuushäiriöstä, joka periytyy suvussa isältä pojalle. Kuinka usko, toivo ja rakkaus vaihtuu pelkoon ja pimeyteen. Kristus vastaan Lucifer.

Animaationäytelmän tekninen ratkaisu perustuu meidän kehittämään ja U.S. patentoituun Digital Illusion Equipment -teknologiaan. Alla olevassa Tyrnävä Showssa näytetään Draculasta 6 min pätkä. Antoisia katseluhetkiä. 

PS. Olen perussuomalaisena ehdolla aluevaaleissa Länsi-Uudellamaalla, vaalinumeroni on 112.

+3
Tatu Tyni
Perussuomalaiset Raasepori
Ehdolla aluevaaleissa

Olen ammatiltani taikuri, ohjaaja, käsikirjoittaja, keksijä ja start up yrittäjä. Patentoidun Digital Illusion Equipment teknologian yksi keksijä. Raaseporin kaupunginvaltuutettu PS.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu