Onko ihminen käynyt avaruudessa?

Wikipedia: ”Avaruus on tähtitieteessä pääosin tyhjiön muodostama osa maailmankaikkeutta Maan ilmakehän ulkopuolella. Tarkkaa rajaa maapallon ilmakehän loppumisen ja avaruuden alkamisen välille ei voida asettaa, koska ilmakehän tiheys alenee maapallon painovoimakentän heikentyessä Maasta loitonnuttaessa eikä ole olemassa selkeää rajaa, mutta avaruuden voidaan katsoa alkavan 100 kilometrin korkeudella sijaitsevasta Kármánin rajasta.

Kysymys kuuluukin: onko ihminen ylittänyt tämän 100 kilometrin rajan?

Moni pitää kysymystä hölmönä, mutta näen sen hyvin aiheelliseksi, sillä avaruusasemilta tulee koko ajan videoita, joissa leijumisissa käytetään taikureiden tekniikoita ja animoituja kuvia. Miksi näin toimitaan, jos kerran ihminen on avaruudessa parhaillaan?

Myös aito valokuva – ei siis photoshop tai animaatio – maapallosta olisi mielenkiintoista nähdä.

Huom! Esitän tässä kysymyksen ja ihmettelen tilannetta. En siis esitä mitään väittämää maan olemuksesta. Alla olevalla 13 min videolla kerron kuvituksen kera asiasta enemmän. Naattikaa 🙂

Tatu Tyni
Vapauden liitto Raasepori

Olen ammatiltani taikuri, ohjaaja, käsikirjoittaja, keksijä ja start up yrittäjä. Patentoidun Digital Illusion Equipment teknologian yksi keksijä. Raaseporin kaupunginvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu