Onko perussuomalaiset rasistinen puolue?

Wikipedia: ”Rasismi on ideologioita, ennakkoluuloisia asenteita, syrjivää käyttäytymistä, rakenteellisia järjestelyjä ja vakiintuneita käytäntöjä, jotka johtavat rotujen väliseen epätasa-arvoisuuteen… Rasismia luonnehtivat siten yhtäältä tiedolliset näkemykset (syrjinnän oikeuttaminen), toisaalta affektiiviset tekijät (ennakkoluuloisuus, vihamielisyys) ja kolmanneksi toiminnalliset osat (syrjintä).”

Hmmmmm… Täyttääkö perussuomalaisten nykyiset lausunnot yllä mainittuja kriteerejä?

SU 22.9.2022: ”– Elämme maailmassa, jossa Venäjä on kertonut käyvänsä sotaa, ei vain Ukrainaa, vaan koko läntistä maailmaa vastaan. Katsomme, että on täysin vastuutonta sallia yhdenkään venäläisen saapua maahamme Venäjältä. Kannatamme linjaa, jossa riskit minimoidaan ja rajojemme turvallisuus maksimoidaan, Perussuomalainen Nuoriso toteaa tiedotteessaan.”

Hmmmm…

Iltalehti 16.9.2022: ”– Meillä perussuomalaisilla on yksi konkreettinen ehdotus. Kävisikö tämä teille: nostettaisiin näitten venäläisten turistiviisumien hinta aivan pilviin niin, että isolla osalla ei olisi mahdollisuutta sitä maksaa, ja niiden osalta, rikkaitten ihmisten osalta, keillä se olisi mahdollisuus maksaa, me kertoisimme, että tämä rahasumma menee lyhentämättömänä Ukrainaan näitten hyökkääjien tappamiseksi, PS:n Sebastian Tynkkynen ehdotti.”

Hmmm…

IS 10.1.2023:– Jos venäläisten sotilaiden tappaminen tässä tilanteessa on oikein ja välttämätöntä, myös kaikki, mikä edistää heidän tappamistaan, on oikein ja välttämätöntä. Demonisointi ja tappamisen karnevalisointi on oikein ja välttämätöntä, Jussi Halla-aho kirjoitti.”

Hmmmm…

 

xxx

 

Sota Ukrainassa on suuri tragedia. Se olisi ollut vältettävissä, mutta Yhdysvallat eivät halua tätä. IS 23.7.2022: ”Unkarin pääministerin Viktor Orbanin mukaan vain Yhdysvaltain ja Venäjän väliset rauhanneuvottelut voivat lopettaa Ukrainan sodan.

Onneksi neutraalia tietoa löytyy sodan syistä, suosittelen ihmisiä tutustumaan – esim. tästä. 

Tatu Tyni
Vapauden liitto Raasepori
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Olen ammatiltani taikuri, ohjaaja, käsikirjoittaja, keksijä ja start up yrittäjä. Patentoidun Digital Illusion Equipment teknologian yksi keksijä. Raaseporin kaupunginvaltuutettu. Vapauden liiton sitoutumaton eduskuntavaaliehdokas 2023, Uudenmaan vaalipiiri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu