Persut vastustaa burkaa ja käyttää itse mini-burkaa

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra SU 23.9.2019: ”– Burkini on osa laajaa islamiin kuuluvaa järjestelmää, joka joko alistaa tai ainakin arvostaa naista vähemmän kuin miestä. Se kertoo, että nainen on pohjimmiltaan miehen omaisuutta, ilman autonomiaa. Naisen tulee peittää itsensä, naisen tulee suojella siveyttään, naisen tulee palvella miestä. Islamin mukaisesti elävät miehet ja naiset eivät ole tasa-arvoisia keskenään missään asiassa, mikäli ymmärrämme tasa-arvon, kuten se tavataan länsimaissa ymmärtää, Purra sanoo.”

Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja Jussi Halla-aho SU 31.5.2018: ”– Lisäksi burkha ja niqab sisältävät viestin niistä naisista, jotka EIVÄT peitä kasvojaan: sellaiset ovat huonoja naisia ja vapaata riistaa. Tämä asenne näkyy muslimimiesten suhtautumisessa (ja teoissa) länsimaisia naisia kohtaan.

Eli 2020-2022 Perussuomalaiset kansanedustajat käyttivät eduskunnassa ja tyhjillä toreilla mini-burkaa (kasvorättiä), ja näin he selkeästi antoivat viestin, että ne jotka eivät käytä mini-burkaa ovat ”huonoja ihmisiä ja vapaata riistaa”. Tämä näkyi yhteiskunnassa, kun sadat tuhannet eivät voineet harjoittaa elinkeinoaan.

No, valtaa harjoiteltuaan oppositiossa, burka-persut hallituksessa saavat sitten päähänsä sulkea itärajan niin, että läpsyttelijät pystyivät ainakin aluksi tulla läpi, mutta Suomen kansalainen passin ja viisumin kanssa ei voi tulla Venäjältä Suomeen tai mennä Suomesta Venäjälle. Yle 8.2.2024: ”Valtioneuvosto on päättänyt, että Suomen ja Venäjän maarajan rajanylityspaikat pysyvät edelleen suljettuina 14. huhtikuuta 2024 asti.

– Venäjän toiminnan muutoksesta ei ole saatu mitään havaintoja. Päinvastoin, saadut tiedot vahvistavat sitä arviota, että Venäjä jatkaa hybridioperaatiotaan. On syytä olettaa, että käsillä on pitkäkestoinen tilanne.  Venäjän rajan läheisellä alueella oleskelee vähintään satoja mutta todennäköisesti tuhansia siirtolaisia, jotka odottavat mahdollisuutta jatkaa Suomeen, toteaa sisäministeri Mari Rantanen (ps.) tiedotteessa.

– Itärajan täyssulun jatkaminen on ymmärrettävästi ikävää erityisesti niille Suomessa asuville ihmisille, joilla on perheenjäseniä tai muita lähiomaisia rajan toisella puolella. Rajanylityspaikkojen väliaikainen sulkeminen on kuitenkin seurausta Venäjän toimista, joiden vuoksi Suomen täytyy asettaa kansallinen turvallisuus muiden asioiden edelle, hän jatkaa.”

Venäjän suurlähettiläs Pavel Kuznetsovilla on asiasta erilainen näkemys IS 8.2.2024: ”– Pidämme Helsingin tekemää päätöstä rajasulusta yhtenä askeleena Suomen vallanpitäjien pitkässä päätösten ketjussa, joka kaikkineen tähtää täydelliseen Venäjä-suhteiden katkaisemiseen, Kuznetsov väittää.” Naapuriseuran Sanomissa 13.12.2023 suurlähettiläs aukaisee asiaa enemmän: ”Suomalaiset tiedotusvälineet, asiantuntijat ja myös poliitikot väittävät että kyseessä on Venäjän viranomaisten välineellistämä tarkoitushakuinen hybridioperaatio Suomea vastaan. Maidemme rajavartiolaitosten välillä on aina ollut hyvin rakentavaa yhteistyötä. Viimeisen puolentoista vuoden aikana Suomen rajavartijat ovat kuitenkin ymmärrettävästi noudattaneet Suomen johdon yleistä linjaa eli katkaista kaikki yhteydet Venäjään.  

Suomen rajavartiolaitos on supistanut yhteistyötä venäläisten kumppaneiden kanssa, lähinnä keskinäisen tiedonvaihdon osalta. Jo tämän vuoden elokuussa Venäjän rajavartiolaitos varoitti suomalaisia siitä, että jos tilanne ei muutu, siirrymme myös rajasopimusten muodolliseen noudattamiseen. Suomen puolelta tähän varoitukseen ei tullut yhtään mitään vastausta.

Lopulta Internet alkoi toimia. Kansainvälinen siirtolaismafia käytti tilannetta hyväkseen, minkä seurauksena pakolaisten määrä Suomeen Venäjän alueen kautta kasvoi merkittävästi. 

Tehdessään päätöksen sulkea Venäjän ja Suomen välinen raja kokonaan, kun muutamaa päivää aiemmin auki jääneiden raja-asemien kautta ei enää ollut tullut Suomeen käytännössä yhtään turvapaikanhakijaa, Suomen hallitus viittasi salaisiin tiedustelutietoihin, joita ei saa julkistaa suurelle yleisölle. 

Venäjä on virallisesti pyytänyt Suomen rajavartiolaitokselta mahdollisia suomalaisten hallussa olevia tietoja Venäjän alueen kautta Suomeen suuntautuvien kolmansien maiden laittomien siirtolaisten järjestäjistä. Odotamme edelleen vastausta.

xxx

Vuonna 2024 Suomen kansalaisia voi hallitus kohdella miten tahtoo. Tätä on harjoiteltu 2020-2022 ensiksi korona-pakoilla, siirtämällä kuntavaaleja 2021 ja liittymällä Natoon ilman kansanäänestystä. 2023 DCA-sopimus ja itärajan sulkeminen on selkeää jatkumoa tälle mielivallalle. Kaksinaamaiset burka-perussuomalaiset antavat selkeästi kasvot tälle suomalaisia alistavalle toiminnalle.

 

Tatu Tyni
Vapauden liitto Raasepori

Olen ammatiltani taikuri, ohjaaja, käsikirjoittaja, keksijä ja start up yrittäjä. Patentoidun Digital Illusion Equipment teknologian yksi keksijä. Raaseporin kaupunginvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu