Perussuomalainen kulttuuriministeri (2/3)

Julkaisen kirjoitukseni vuodelta 2017. Aihe on edelleen ajankohtainen ja tärkeä.

___________________________________________________________________________________

1980-luvun alussa kgb-loikkari Yuri Bezmenov kertoi kuinka kansakunta vallataan. Kyseistä tekniikkaa on käytetty jo tuhansia ja tuhansia vuosia.

 

  1. Demoralisaatio kestää 15-20 vuotta. Lapset käännetään vanhempiansa vastaan, yhteiskunnan tukipilarit saatetaan huonoon valoon ja yleinen moraali rappeutetaan.

 

  1. Destabilisaatiossa yhteiskunnan rakenteet romahdutetaan. Enää ei voi luottaa oikeuslaitokseen, kouluun, julkiseen sairaanhoitoon, julkiseen liikenteeseen, pankkeihin ja poliisiin.

 

  1. Kriisin avulla luodaan syy miksi ulkopuolinen armeija tai ulkopuolisen johtama kotimaan armeija ottaa vallan. Kansakunta ei ole enää itsenäinen.

 

  1. Normalisointi eli tuhotaan kriisin aiheuttaneet hyödylliset hölmöt etteivät he kääntyisi uutta valtaa vastaan. Historia kirjoitetaan uusiksi.

 

Jos tällainen prosessi on vuonna 2017 Suomessa käynnissä – ainakin väitettä tukee yli 106 miljardin valtiovelka, äänestysoikeuden antaminen ulkomaiden kansalaisille sekä julkisen laittoman toiminnan salliminen -, perussuomalaisen kulttuuriministerin tärkeä tehtävä on aktivoida toimenpiteitä, missä koulutus, taide ja urheilu palautuvat asia- ja osaamispohjaiseksi.

 

Ei poliittisesti ohjeistetulle tekotaiteelle, näennäisopetukselle ja tasapäistävälle urheilulle. Kansakunta, joka elää syömävelalla vuodesta toiseen, on mieleltään sairas. Terve kansakunta ei vahingoita itseään.

 

Perussuomalaisen kulttuuriministerin tärkeä tehtävä on myös ottaa kantaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon sisällä tapahtuvaan ekumeeniseen kehitykseen. Tulkittavasti ekumenialla pyritään paluuta siihen, mistä uskonpuhdistuksella päästiin eroon. Nykyiselle kehitykselle on hyvä kysyä perusteluja suoraan arkkipiispa Kari Mäkiseltä.

 

Kansakunta yhdistyy järkevän toiminnan ja siitä syntyvän yleisen hyödyn kautta. Järkevä toiminta syntyy terveen arvopohjan päälle. Suomalaisten arvojen pohjalta syntyi kännykkä ja nousi maailman markkinajohtajaksi. Kun suomalaiset arvot hävisivät yrityksestä, koko bisnes tuhoutui.

 

Perussuomalaisen kulttuuriministerin tehtävä on palauttaa perinteiset suomalaiset arvot kunniaan.

 

Kirjoituksen kolmas osa tulee käsittelemään taiteen ominaispiirrettä.

 

 

 

 

Tatu Tyni
Vapauden liitto Raasepori

Olen ammatiltani taikuri, ohjaaja, käsikirjoittaja, keksijä ja start up yrittäjä. Patentoidun Digital Illusion Equipment teknologian yksi keksijä. Raaseporin kaupunginvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu