Toteutuuko Tukholman profetia? -blogi osuu ajan hermoon, osa 2

10.11.2022 kirjoitin tänne blogin Toteutuuko Tukholman profetia?

Kirjoitus ei aluksi saanut sen enempää lukijoita kuin normaali blogini, mutta 28.3.2023 kaikessa hiljaisuudessa huomasin lukukertojen olevan yli 10 000. Kirjoitin silloin Toteutuuko Tukholman profetia? – blogi osuu ajan hermoon (tällä lukukertoja nyt 5300).

No, tänään 5.11.2023 blogi on jo saanut yli 33 000 lukukertaa. Siksi kirjoitan tämän kirjoituksen.

xxx

On selvää, että Suomen johdon kansaa kuuntelematon toiminta Naton ja Yhdysvaltojen kanssa tehtävän DCA-sopimuksen kanssa ei palvele itsenäisen maan etua. Yle 30.10.2023 kirjoitti: ”Ylen tietojen mukaan Suomi sallisi Yhdysvaltojen joukkojen käyttää useita Suomen varuskuntia tai sotilastukikohtia. Niihin kuuluisi niin maa-, meri- kuin ilmavoimien alueita.

Näinä aikoina ei ole ihme, että Tukholman profetia ja vastaavat kirjoitukset alkavat kiinnostaa. Pähkinäsaaren rauhan raja (vuodelta 1323) on muuten hyvin yhteneväinen Tukholman profetian ennustamien rajojen kanssa…

 

Tatu Tyni
Vapauden liitto Raasepori

Olen ammatiltani taikuri, ohjaaja, käsikirjoittaja, keksijä ja start up yrittäjä. US-patentoidun Digital Illusion Equipment teknologian yksi keksijä. Raaseporin kaupunginvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu