Kuntavaalien tulos kisahuuman jäljiltä

Ehdin nyt näin nopeasti kommentoimaan tänne vasta nyt.

Kiitos kaikille kuudelletoista äänestäjälleni tuestanne. Se riitti viimeiseen varavaltuustopaikkaan. Saimme viisi paikkaa eli kaksi lisäystä entisestä ja 18,3% äänistä missä oli lisäystä 2,3% aiempaan.

Pohdimme eilen ryhmän kokouksessa vaalien tulosta ja lautakuntapaikkojen jakoa. Jokainen sai pohdittavakseen kiinnostuksensa eri lautakuntapaikkoihin ja myös jonkinlaista vaalianalyysia pyydettiin. Oma analyysini on selvä: Aikaa oli rajoitetusti koska pikkukaksosemme vaativat huomiota 25/7. 10 ääntä oli minimitavoitteeni, 20 olisi ollut jo todella hyvä. Kaksikymmentä ääntä olisi kuitenkin näillä tulostiedoilla ollut otettavissa jos aikaa olisi vain ollut enemmän.

Äänestysprosentti jäi huolestuttavan alhaiseksi. Huolestuttavia syitä siihen on varmasti monia, mutta lohdullisin niistä voi olla se että asiat ovat kuitenkin aika hyvin. Koen kuitenkin että kärsivällisellä ja analyyttisella kehitystyöllä asiat voivat olla vieläkin paremmin.

Työ lautakunnissa alkaa toden teolla syksyllä ja silloin minulla pitäisi olla aikaakin enemmän. Raportoin asioista äänestäjille jahka ehdin. Kiitos vielä kerran!

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu