Näin minua kiusattiin Perussuomalaisissa

Eilen vaaliteltalla oli puhetta kiusaamisesta ja ihmiset ovat olleet yhteydessä asiasta myös tänään. Jaan oman kokemukseni kiusaamisesta, mitä kohtasin persuissa.
PS:n Keski-Suomen piirin sisäpiiri otti minut silmätikukseen ja kiusaamisen kohteeksi sen jälkeen kun haastoin 2016 Timo Soinin puolueen puheenjohtajavalinnassa. Kiusaaminen oli myös osa kampitusta, koska minut piti saada pois suhmuroijien omien eduskuntapyrkimysten tieltä.
Kiusaamiseen liittyen, tällä hetkellä poliisi tutkii useampaa asiaa, mm. minuun kohdistunutta törkeää kunnianloukkausta.
Kiusaaminen oli sellaista, että minusta alettiin levitellä erilaisia valheita, kuten että olisin syyllistynyt rikoksiin. Telttatapahtumissa oli kiellettyä antaa minun puhua mikrofoniin ja myöhemmin pyrittiin estämään minun pääse telttatapahtumiin. Minulle ei kerrottu tietoa tapahtumista, mihin muita kutsuttiin.
Toisia perussuomalaisia kehotettiin, painostettiin ja määrättiin sisäpiirin toimesta olemaan vastaamatta puheluihin ja muihin yhteydenottoihin jos sellaisia tekisin. Myöhemmin sanottiin, ettei minun kanssa saa olla tekemisissä. Tämä on klassista kiusaamista, missä kohde pyritään eristämään muista, jolloin hän ei mm. pysty puolustamaan itseään mustamaalamiselta ja valheilta.
Minulta myös katosi telttatapahtumissa mystisesti tavaroita, ilman että kukaan oli huomannut mitään. Myöhemmin asia meni niin sairaaksi, että kun olin telttatapahtumassa, niin kun silmäni vältti, niin PS-nuorten ja minun henkilökohtaisia tavaroita vietiin roska-astiaan ja roska-astioille.
Minulle vihjailtiin perussuomalaisen piiritoimijan toimesta, että jos tulen tiettyjen paikkakuntien vaaliteltoille niin tulen kohtaamaan väkivaltaa hänen kavereiden toimesta.
Eri puolille Keski-Suomen piirin sisäpiiri lähetti viestejä ja uhkauksia, että jos minun Facebook -postauksista joku tykkää tai kommentoi positiivisesti, niin se johtaa rangaistustoimenpiteisiin, jopa puolueesta erottamiseen. Minun puolustajia erotettiinkin puolueesta.
Kiusaaminen mitä perussuomalaisissa tapahtui, oli todella törkeää ja häikäilemätöntä.
ps. Tähän ei voinut ladata videota, jossa tulee esille tavaroideni vieminen roskiksille. Video löytyy kuitenkin Facebook -sivuiltani. Video on tapahtumasta, missä tavarani oli viety roskiksille sillä välin, kun kävin hetken pois teltalta puhumassa puhelimessa. Olin teltalla tekemässä työtä puolueen eduskuntavaalimenestyksen eteen vuonna 2019.
+1
TeemuTorssonen
Sitoutumaton Jyväskylä
Ehdolla kuntavaaleissa

Itsenäisesti ajatteleva kaveri Keski-Suomesta. Sitoutumaton kaupunginvaltuutettu ja maakuntavaltuutettu sekä Jyväskyläläisten hyväksi -valtuustoryhmän puheenjohtaja.

Kauppatieteiden ylioppilas, pienimuotoinen yrittäjä, kalastuksenvalvoja ja sähköasentaja. Yliopisto-opintoja filosofiasta ja johtamisesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu