Pakolaisten virta muihin maihin ei lopu koskaan

Pakolaisuus on maailmanlaajuinen ongelma, jossa YKlla pitää olla ratkaiseva estävä rooli ihan YKn perustavien määritysten mukaisesti. Nyt tämä koituu kaikkien erinäisten valtioiden ongelmaksi, sen sijaan että YK hoitaisi asiansa kunnolla.

YKn pitäisi perustaa eräänlainen pakolaisalue, jossa käsitellään kaikki maailman pakolaiset.

Joku vahvempi haluaa aina asettaa normit ja jotkut eivät halua siihen taipua ja jonkilainen konflikti siitä syntyy ennemmin tai myöhemmin. Heikompi ei suostu kuitenkaan taipumaan tahtoon ja yrittää vastustaa ja sitten mahdollisesti pakenee, kun vastarinta ei tuota tulosta. Hän haluaa siirtyä johonkin muualle, jossa voi jatkaa mielipiteineen eikä tarvitse taipua normeihin.

Mikään valtio ei kutsu näitä ihmisiä suoraan asumaan omaan valtioonsa. He tulevat kutsumatta kolkuttamaan ovelle ja pyytämään päästä sinne. Pakolaiset eivät yleensä halua mukautua ja sulautua vastaanottavan valtion tapoihin ja sääntöihin.  Ja tulevat aiheuttamaan ongelmia yleensä siinä maassa johon tulevat. Vähintäänkin näistä aiheutuu lisää kustannuksia, jotka otetaan jokaisen kukkarosta ja jopa velaksi!!! Tämä syö sen kansan hyvinvointia ja esimerkiksi suomalaiset puolueet ovat tätä halunnut ja niitä äänestävät ihmiset. Nämä ihmiset haluavat maksaa tästä. Kuinka moni näistä ihmisistä antaisi vapaaehtoisesti nuo rahat, jos heiltä pyydettäisiin? Veikkaan ettei monikaan.

Tässä maailmassa on sairaus, jonka nimi on hyväntahtoisuudenhölmöys. Tämä on syöpä joka leviää vähitellen ja sitten se tuohoaa kokonaan.

Sudanista on varmaan tulossa kohta virta kohti Suomea. Oletko valmis.

Teodor Lujakallio
Perussuomalaiset Helsinki

Olen koomikko ja teologian merkonomi.

Kannatan teknokratiaa, mutta vallitsevissa olosuhteissa kannatan Perussuomalaista politiikkaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu