Auttaisiko presidentti Niinistön puuttuminen Pekka Haaviston tapaukseen?

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/haavisto-ei-nae-tarvetta-pyytaa-enaa-anteeksi-kuten-keskusta-toivoi-anteeksipyynnot-on-esitetty/8015134#gs.o96ez4

Ulkoministeri Pekka Haavisto ei näe tarvetta pyydellä anteeksi vaikka nyt on selvinnyt kaikille hänen tekojensa moitittavuus ja tuomittavuus.

Haavisto on toiminut ministerille täysin sopimattomalla tavalla ja Vihreät ovat olleet romuttamassa kansalaisten uskoa oikeusvaltioon sekä perustuslakivaliokuntaan yrittämällä politisoida perustuslakivaliokuntaa.

Presidentti ei yleensä puutu politiikkaan mutta kun hän on kuitenkin puuttunut jopa yksittäisen puolueen puheenjohtajan valintaan, niin olisiko nyt presidentillä ns. näytön paikka pyytää jämäkästi ministeri Haavistoa osoittamaan ”syvää katumusta” hänen ja hänen edustamansa puolueen toimista joka on aiheuttanut kansalaisille ahdistusta ja pelkoa laillisuuden ja oikeusvaltion katoamisen puolesta?

Mielestäni vain ns. ”syvä katuminen” voisi olla ainoa mikä pelastaa ministeri Haaviston ja Vihreiden maineen ja uskon että samallalailla ajattelevia kansalaisia on runsaasti.

Toki Haavisto voisi näyttää miehekkyytensä eroamalla mutta kun hänessä kerran ei ole miestä siihen tarpeeksi niin miehekästä olisi osoittaa nyt sentään ”syvää katumista”.

TeppoMesimki

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu