Göteborgin poliisin murhaaja on pidätetty

Keskiviikkoisesta Ruotsia kuohuttaneesta poliisin murhasta Göteborgissa on vangittu 17 vuotias poika. Biskopsgårdenin lähiössä työssään keskiviikkona ollutta poliisia ammuttiin ja hän menehtyi myöhemmin sairaalassa. Murhasta epäilty on tuomittu aikaisemmin murhan yrityksestä raitiotievaunussa. Lisäksi tapauksessa on mielenkiintoista se että poliisi ei ole ollut se alkuperäinen kohde

”Här grips den misstänkte polismördaren”

http://Här grips den misstänkte polismördaren https://www.aftonbladet.se/a/lE8zRL

XX

Tämän kaverin nimi on Sakariye, jengiläinen, ja nuoresta iästä huolimatta jo ihan täysverinen rikollisen alku huonomaineisesta maahanmuuttajalähiöstä.

Lisäksi poliisi suorittaa paljon ratsioita ympäri Göteborgia ja on tehnyt paljon takavarikoita ja kiinniottoja, poliisin ampupuminen on varmankin maailman tyhminpiä asioita, niinpä poika on hommannut itsellensä paljon vihamiehiä tulevaisuutta ajatellen niin poliisista kuin Göteborgin alamailmasta..

Ja tämän 31 vuotiaan, kuolleen poliisin nimi oli Andreas, vila i fri Andreas. Ympäri Ruotsia poliisi on muistanut Andreasta hiljaisella hetkellä.

XX

Tämä murha voi tehdä nyt ison muutoksen Ruotsin politiikkaan/lakeihin sillä 17 vuotiaana tehdystä murhasta täällä saa neljän vuoden tuomion josta istutaan kolme.

 

Hälsningar från Stockholm

 

 

+10
TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu