Irakilaista esitetään vangittavaksi koko Ruotsia pöyristyttäneestä tragediasta..

Huomasin että teillä siellä Suomessakin uutisoitiin Tukholman Skärholmenissa huhtikuussa tapahtunut kauheus kun katujengiläiset surmasivat perheenisän hänen poikansa edessä muutaman sadan metrin päässä uimahallista mihin he olivat yhdessä matkalla.

Poliisitutkinnat asiasta ovat nyt sillä mallilla että Mohammed Mohammed niminen irakilainen esitetään vangittavaksi murhasta.

Tää oli niin surkea tapaus yhtälailla kuin 16 vuotiaan Eliaksen tapaus viime vuonna Tukholman Farstassa. Elias oli matkalla sirkukseen kaverinsa kanssa ja joutui syyttä suotta ammutuksi tunnelbana-aseman edessä, tai 12 vuotias pikkutyttö joka joutui ammutuksi ku oli kävelyttämässä koiraansa Albyn Shellillä.

Tää feministinen yhteiskuntakokeilu tuottaa kyllä pahoinvointia ympäri yhteiskunnan näin niinkuin henkilökohtaisena mielipiteenä.

Sitten annan vielä vinkkinä kun teillä Suomessa näyttää jengiytyminen olevan hyvää vauhtia käynnissä ja pesukarhukravaatit tuntuu olevan osalle tärkeämpiä ja faktojen kiistäminen, että jos satutte vahingossa paikalle kun jengimurha tapahtuu niin silloin kannattaa juosta ja lujaa sillä todistajakin tapetaan ku se menee ”siinä samoilla kuumilla”.

 

Hälsningar från Stockholm 🇸🇪👋

TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu