Käännytyslaki on nyt ”näytön paikka” paikka Antti Lindtmanille että kenenkä puolella hänen johtama SDP seisoo!!

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d79bae0d-bfa3-4b40-88d2-99c4c88e5261

-Tanskassa Sosiaalidemokraatit on hyvä puolue työväestölle mitä äänestää.

-Ruotsissa Sosiaalidemokraatit osaavat hoitaa taloutta hyvin mutta saivat maan sisäisen turvallisuuden kaaokseen ”ihmisoikeuksia” kunnioittaen vaikka valtion ensisijainen tehtävä on tarjota turvallinen elämä omille kansalaisille.

-Suomessa Sosiaalidemokraatit ovat ajaneet valitettavan yksipuolisen lehdistön avustuksella samaa populistista linjaa minkä takia meillä kotona Ruotsissa asiat menivät täysin v*tuiksi.. Ja lisäksi Suomen sossut näyttivät neljän viime vuoden hallituskautensa aikana että he eivät kykene hoitamaan talouttakaan mihin Ruotsin ja Tanskan sossut kykenevät.

Antti Lindtmanilla on nyt näytön paikka ja hänen tulisi laittaa puolueensa kuriin ja käskeä puolueensa kansanedustajien äänestämään suomalaisten parhaaksi.

Venäläiset tietävät Suomen lait ja osaavat kyllä käyttää halutessaan ”porsaan reiät” hyväkseen jos haluavat hybridioperaatioilla heiluttaa Suomen sisäistä turvallisuutta.

Viranomaisten työkalupakkiin on saatava kaikki tarvittavat työkalut suomalaisten etua ajatellen eikä siinä pidä välittää jostain hiton kansainvälisistä sopimuksista ja ihmisoikeuksista tai ihmisistä jotka ovat Venäjällä.

Kyllähän ihmisoikeuksia pitää kunnioittaa pystyttäessä mutta suomalaisten politikkojen on ensisijaisesti ajateltava suomalaisten etua niinkuin esim. Baltian maat ja Puola tekevät ja eihän esimerkiksi Egyptikään ole avannut rajojaan gazalaisille.

Antti Lindtman on nyt paljon vartijana Sosiaalidemokraattien johtajana ja hänestä on paljon kiinni..

 

Lomaterveiset Rovaniemeltä 🇫🇮👋

TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu