Kävin allekirjoittamassa vetoomuksen että pikku-Tim saisi jäädä Ruotsiin

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f1d11f50-5708-4deb-99c9-b06c3f6c0b4e?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1632418071

Meillä täällä Ruotsissa lehdet ovat kirjoittaneet paljon pienen Timin(nimi muutettu) tapauksesta jossa ihmisten sympatiat ovat Timin puolella.

Timin isästä ei ole tietoakaan, Timin nigerialainen äiti on kykenemätön huolehtimaan lapsestansa ja Tim on huostaanotettu ja koska hän ei ole Ruotsin kansalainen niin maahanmuuttovirasto on päättänyt karkoittaa hänet Nigeriaan.

Timin sukulaiset eivät ole olleet kiinnostuneita huolehtimaan lapsesta niinpä Tim joutuisi suurella todennäköisydellä Nigeriassa asumaan lastenkodissa.

Timin tapauksessahan toki noudatetaan lakia mutta laki tuntuu täysin kohtuuttomalta kun vertaa että Säpö vangitsi ja esitti karkoitettavasti vihapuheimaameja, imaameja jotka ovat kiihottaneet muslimeita meitä muita ihmisiä vastaan ja kehottaneet muslimeita äänestämään sosiaalidemokraatteja ja vihreitä saavat jäädä tänne ihmisoikeuksien perusteella..

Laki on mun mielestä mätä sillä ulkomaalaiset ihmiset jotka ovat vaaraksi meidän yhteiskunnalle saavat jäädä, ja sitten pieni ja viaton Tim joka ei ole tehnyt kellekkään mitään pahaa ei saa jäädä Ruotsiin vaikka hänellä olisi täällä ”äiti” joka piettäisi hänestä huolta.

Mä toivon sydämeni pohjasta että Tim saisi jäädä tänne Ruotsiin! ❤🇸🇪

 

Hälsingar från Stockholm

Kuvassa Tim sekä Sandra joka on Timin kasvattiäiti joka on tuonut tapauksen julkisuuteen..

+8
TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu