Kun tämä maahanmuuttaja ei kääntänyt katsetta myymälävarkaan käytökselle..

..siellä kotona Suomessa oli joku ”julkkis” joka mun piti ihan googlettaa että kuka v*ttu hän on, on sanonut että ”sinänsä on ok” varastaa ku kaikki on persujen vikaa.. Varastaminen on kuitenkin aina väärin sillä silloin sinä viet jonkun toisen omaa pois. Tämä maahanmuuttaja on ainakin saanut semmoisen kotikasvatuksen mutta myös sen että ei kenenkään ihmisen pidä kuolla nälkään…

Sinänsä haluan kertoa tämän yhden oman tarinan omasta elämästä ja huomauttaa että rikollisuuteen kannustaminen ei ole vihervasemmistolaisilta ok kun emme tiedä kaikista seurauksista mitä rikosten yhteyksissä voi sattua..

Itselleni sattui näin ikävästi noin puoli vuotta sitten että olin huolella bilettänyt koko viikonlopun Tukholman yössä ja se tuntui vielä maanantaina töissä ja olinkin odottanut koko maanantain että pääsen kotia missä minua odottaa kaksi lasia viiniä..

..no mie töiden jälkeen ajoin lähikauppaani Tukholman Hässelby Strandin Hemköptiin ja kun olin maksanut ja alkanut pakkaamaan ostoksiani niin joku vanhempi juoppo alkoi hillua mun edessä kun myyjät pyysi häntä aukaisemaan ja näyttämään hänen reppunsa sisällön.. Siinä oli neljä ruotsalaista myyjää paikalla tään juopon kaa ja kaksi heistä oli ainakin biologisesti oletettavasti naisia.. No tää juoppo alkoi riehuun ko myyjä soitti poliisille ni sit mie jouduin ottaan sen juopon hallinta-otteeseen ku mun takana oli naisia ja lapsia.. mie väänsin sen juopon käden selän taa ja sanoin sille että nyt sie rauhotut tai sie oot lattialla ku mie oon rauhottanut sinut.. Ni voittte arvata niin se juoppo halus kokeilla.. No mie väänsin sen juopon lattiaan niinkuin olin luvannut ja istuin hänen päällä siihen saakka että kolme ruotslaispoliisia tuli ja vangitsi hänet suht väkivaltaisen näköisesti…

Eli tää on nyt se tärkeä homma et kaikki huomaa että ei pidä ymmärtää rikollisia ja äänestää vihervasemmistolaisia ehdokkaita vaan Mestaria numerolla viisi persidentiksi!!

Mvh
Teppo Mesimäki
Maahanmuuttokonsultti

TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu