Malmössä ryöstettiin ruotsalaisten lapsia mutta ei Maria Petterson siitä hoksannut kirjoittaa..

Meillä täällä Ruotsissa on ollut jo arkipäivää että rasistiset muslimijengit joiden vanhemmat ovat pakolaistaustan omaavia ja ovat integraatiohaluttomia hakkaavat, ryöstävät ja nöyryyttävät ruotsalaisten kakaroita.

Te olette siellä Suomessa tehneet maahanmuuton kanssa kaiken samallalailla kuin Ruotsi niin nyt te alatte maksamaan hintaa siitä ja tämä nykyinen tilanne on vasta alkusoittoa. 😅

Persut jotka on ainoana puolueena ajaneet että Suomi harrastaisi samanlaista maahanmuuton linjaa kuin Tanska harrastaa niin useat suomalaiset toimittajat(HS,YLE) ovat vain pyrkineet leimaamaan heidät rasisteiksi ja nyt näette lopputuloksen..

Nyt kun lapset joutuu nöyryytetyiksi ja ryöstetyiksi niin seuraavaksi alkaa suojelurahojen kerääminen, ammuskelut, todistajien uhkailu & tappaminen ja klaanien syntyminen + kaikki sivutoiminta ja pikku keppostelu sekä ”vääräuskoisten” raiskaaminen.

Eniten mulla oksettaa että feministiset toimittajat ovat kirjoittaneet näistä suomalaisten joukkohakkaamisista missä Kaivopuistossa yhdellä meni jo henkikin että ne ovat ”joukkotappeluita”.

Jos seuraatte miten profeetta Muhamed eli elämäänsä niin hänhän toimi siten että sitten kun muslimeita alkoi olla enemmän niin sitten alkoi ryöstäminen, raiskaaminen ja tappaminen. Muhammed oli sotapäällikkö ja radikalisoitunut kaveri joka jo kotikaupungistaan joukkoteurasti kaikki juutalaiset niin tulee kyllä mieleen onko Islam todella ”rauhan uskonto”?

Nämä muslimijengit saa oikeutuksensa seuratessaan miten Muhammed eli elämäänsä ja näiden nuorien vanhemmat ovat kotoisin matalampien älykkyysosamäärien maista niin he eivät edes ymmärrä olevansa rasisteja koska ovat tottuneet käyttämään ”rasistikorttia” koska media etsii rasisteja vain valkoisista ihmisistä.

Tähän loppuun esitän vielä vetoomuksen että muistattehan että kaikki muslimit eivät ole samanlaisia kuin nämä muslimijengiläiset jotka nyt ryöstää Suomessa suomalaisten lapsia suomalaisten politikkoja virheiden vuosi..

Mulla on itsellä esimerkiksi useampi muslimi kaveri ja kahdella heistä on sydän täyttä kultaa ja toivotan heille aina joka vuosi ”eid mubarakit” ja pikkuisen kyllä kiusaan heidän ramadanin viettoa lähettelemällä ”snäppejä” lounaistani. ^^

 

Hälsningar från Stockholm 🇸🇪👋

TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu