Meillä oli neljä ammuskelua eilen Tukholmassa

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/66oBle/tva-man-skjutna-pa-innergard-i-stockholm–en-dod

Tänä vuonna tullaan tekemään kyllä ampumisien ennätykset. Det är säker. Elikkä neljä erillistä ammuskelua eilen Tukholmassa. Tensta, Hjusta, Hägersten ja Bredäng ovat kaupunginosat missä ammuskelut on tapahtuneet. Hjustassa on yksi kuollut ja yksi sairaalassa, ja huonossa hapessa. Kolmessa muussa tapauksessa poliisi on löytänyt paikalta vain hylsyjä. Poliisi ei epäile että olisiko kaikilla ampumisilla yhteistä mutta tutkii yhteyksien mahdollisuutta. Tenstan ja Hjustan ampumispaikoilla on väliä 5min kävelleen, myös Bredäng ja Hägersten ovat  vierekkäin.

Hjustan ampumiset kuullut asukas kertoo että tämä oli kolmas kerta sitten toukokuun että kadulla jotain ammutaan. Tämä ei tunnu mukavalta ja hän kertoo että pimeällä ei voi mennä ulos.

Meinasin eilen illalla kirjoittaa blogin että ”ammuskelua taas Tenstassa”, jätin kirjoittamatta kun ei tullu osumiakaan, mutta tänään piti kirjoitta sit blogi kuitenkin ku pojat oli näköjään jo maanantaina taas innostuneet.

Näin kuvan tuosta Hjustan ammutusta 20v pojasta ni pitää sanoa että surullinen homma, nuoren näköinen poika. Pari viikkoa sitten täällä Tenstassa ammuttiin kaks kundia hengiltä niin se meni näin että Husbystä oli tullu kaks kundia murhat mielessä Tenstaan mutta Rinkebyn pojat olivat väijyttäneet ne ja pistäneet ne sit kylmäksi. Eli pojat meni ansaan. Sitten semmoinen surullisenhauska tapaus että kun poliisi oli lähtenyt viemään vanhemmille sanaa tapetuista pojista,  niin olivatkin käyneet ensiksi väärän tyypin vanhempien luona. Voi olla toki alkujärkytyksen jälkeen ihan huojentunut olo.

Sitten vielä että ammuskelut on lisääntyneet ni toinen huono kehitys on että ammuskeluita tapahtuu paljon jo valoisaan aikaan, ja ei ole aina väliä onko sivullisia paikalla.

Ps. Eräs suomalainen toimittaja kävi aikoinaan Malmössä kaffella ja kirjoitti samalla jutun että ”täällä näyttää kaikki olevan ok”, no sinänsä ei menny nappiin hänen kirjoituksensa sillä Malmöstä alkoi Ruotsin ammuskelut, Malmön jälkeen ammuskelut levisivät Göteborgiin ja Tukholmaan, ja nyt niitä on jo kyllä monessa pienemmässäkin kaupungissa.

Hälsnigar från Stockholm

+18
TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu