Meillä on menny Ruotsissa taas hulinaksi :)

https://yle.fi/uutiset/3-12171659

Ylen jutulle lukusuositus että näette mihin nykyinen politiikka teillä siellä Suomessa johtaa. Teillä on siellä jengiytyminen alkanut ja suomalaislapset joutuvat rasististen ryöstöjen kohteeksi..

– Ensimmäinen asia mitä teidän pitää tehdä on että kopioitte Tanskasta lait millä he on painanut jengirikollisuutta fixusti alas sillä parempi istuttaa muutamaa ääliötä linnassa kuin antaa tavallisten ihmisten kärsiä.

-Toinen ja tärkein asia on hyvä ennaltaehkäisy ja se on sosiaalisen maahanmuuton lopettaminen kolmansista maista sillä se on se isoin syy näihin Ruotsin ongelmiin. Kalla fakta.

 

Näiden maahanmuuttajajengiläisten tausta on monesti islamilaisesta maailmasta ja samoin kuin näiden lasten jotka ryöstelevät toisia lapsia, ei toki kaikkien mutta ns. tausta kolmansista maista kuitenkin. Klaanit on myös ihan samoista paikoista pesiytyneet tänne meille kotia Ruotsiin ja ne perii suojelurahoja ja siinä on syy miksi joku kukkakioski voidaan räjäyttää. Sitten pitää tietenkin pitää muistaa että kaikkia islaminuskoisia ei saa tietenkään syyllistää näistä ongelmista sillä he ovat ihan tavallisia ihmisiä. Itseasiassa minun elämän tärkeisiin ihmisiin kuuluu muutama muslimi ja tunnen paljon mukavia muslimeita, mutta myös idioottejakin kans.

 

Sitten vielä näistä tämänhetkisistä ongelmista, siis Rasmus Paudan kävi tyylillään provosoimassa ja halusi näyttää että kun teillä on Ruotsissa paljon muslimeita niin sinne saa helposti samanlaisia ongelmia kuin muslimimaissa ja onnistui siinä täydellisesti. Itse tässä odotan mielenkiinnolla että räsähtääkö meillä Tukholmassa tänä yönä. Kävin päivällä Rinkebyssä lounaalla ja silloin siellä näytti olevan kaikki ok. Asun itse Tenstan mamulähiössä kerrostalon ainoa valkoisena ja voin sanoa että tää on mielenkiintoinen paikka asua. Oon btw tullu tänään työautolla kotia että jos sattuis pojat innostuun tekeen autokokkoja niin ei pala oma auto. 🙂

 

Ps. Ja meillä on menny Tukholmassa ihan hulinaksi sillä pommit paukkuu ja aseet laulaa siihen tahtiin että ei edes muista kaikkia, aikaisemmin noi oli isoja asioita mistä ihmiset puhu mutta esimerkiksi tähän mun naapurustoon on ammuttu niin monta että niistä ei jaksa enää välittää..

 

Pps. Se Einarin murha. Einari oli tyhmä ruotsalais nulikka kenen ois pitänyt ymmärtää pysyä poissa Tukholmasta kun kuolleen Einarin kuvasta(todiste ampumisesta) oli luvattu miljoona kruunua. Tolla summalla saat varmasti torpedon sun perään. Toiseksi tyhmintä oli että sen piti luottaa Dödspatruellin ”kavereihinsa” eli siis Rinkebyn jengiläisiin jotka ovat kylmäverisiä tappajia(mukana myös Köpiksesen casessa). No, Einari poltti kotinsa lähellä lehtikatossessa ruohoa kahden ”kaverinsa” kanssa ja jointin jälkeen ku pojat tuli lehtikatoksesta ulos niin tappaja löysi tiensä paikalle. Eli liian hyvä sattuma siispä jako menee varmaankin näin että nää Einarin ”kaverit” jotka tipsas ja fixas paikan ja ajan ja saivat 200 000sek mieheen ja murhaajalle jäi 600 000sek. Einari oli kerenny tekeen jo miljoonia ni sen ois tarvinnu vain pysyä poissa Tukholmasta niin ois vieläkin hengissä. Halus varmaan näyttää ettei pelkää ja se oli hänelle virhe palata takaisin Ruotsiin ja varsinkin Tukholmaan.

 

Hälsningar från Stockholm 🖐🇸🇪

+12
TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu