Miksi feministit eivät vaihda ismiänsä sukupuolineutraaliksi?

Olen miettinyt monesti että miksi feministit eivät vaihda ideologiansa nimeä sukupuolineutraaliksi kun sukupuolineutraalisuus on muotia nykyään. He voisivat alkaa esimerkiksi käyttää nimeä tasa-arvon kannattaja. En tiedä onko heidän ”ismissä” jokin ideologinen este sille että he voi eivät käytää itsestänsä nimeä tasa-arvon kannattaja?

Itsellenihän sanasta feminismi tulee negatiivisia ajatuksia mieleen, yhtälailla kuin sovinismista sillä feministit tuntuvat olevan monesti toisten ihmisten henkilökohtaisten sukupuolien perään huutavia ihmisiä- Lisäksi he ovat monesti todella ahdasmielistä sakkia ja jengiä jotka eivät oikein hyväksy toisten ihmisten mielipiteitä, toki jos on islamisti tai jokin muu ”heikossa asemassa” oleva ihminen kyseessä niin silloin vähän erikoisempikin mielipide tuntuu menevän läpi mitä moni tasa-arvon kannattaja voisi piettää törkeänä mielipiteenä..

Olen itse joutunut monesti huomauttamaan feministeille että tienaan varmaankin maahanmuuttajana paremmin kuin te ”etuoikeutetut” ja pystyn todellakin huolehtimaan itsestäni kiitos vain ilman teidän apua.. Feministit tuntuvat lokeroivan meidät maahanmuuttajat avun ja paijauksen tarpeessa oleviksi reppanoiksi.. Kun olen kertonut kertonut asiani että apua ei tarvita niin feministit ovat alkaneet lokeroida meitä maahanmuuttajia ja monesti alkaneet viittaamaan esimerkiksi ihmisen alkuperään ja väriin.. Olenkin joutunut huomauttamaan heille että tämähän on täysin rasistista puhetta että kyllä esim. musta mies on yhtä älykäs ja kykenevä kuin valkoinen mies vaikka ”worls iq map” virheellisesti väittääkin eroja olevan..

Feminismi tuntuu tekevän kannattajansa sokeiksi isminsä edessä sillä esimerkiksi vaikutusvaltainen ja vakavasti otettavan Helsingin Sanomien tytöntylleröilläkin pääsi printtiin saakka läpi täysin rasistinen ja feminismisovinistinen kirjoitus nimimerkiltä ”Aisa Kantola”. Repesin itse nimimerkkiä ihan täysin nauramaan että eikö todellakaan kenelläkään siellä toimituksessa käynyt mielessä sanaleikit ja ”Kaisa Antola”. Jussi pääsi todella hienosti ”keijottaan” Hesarin feministejä.

Hälsnigar från Stockholm

TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu