Mitähän tolvanoita ja rasisteja Tilastokeskuksella on töissä?

”Joka kymmenes suomalainen on nyt vieraskielinen. Tilastoissa suomalaisiksi määritellään äidinkielestä ja kansalaisuudesta riippumatta kaikki, joilla on Suomessa kotikunta, kertoo Tilastokeskuksen yliaktuaari Markus Repo.”

Suomen väkiluvun kasvu suurinta sitten vuoden 1956 – tässä syy
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010387206.html

Tuossa IS:n jutussa kirjoitetaan että Suomessa Tilastokeskus tekee rasistista ja vääristelevää tilastointia sillä suomalaisiksi tilastossa lasketaan Suomessa asuvat ja oikeasti tilastoissa suomalaisiksi voidaan laskea vain Suomen kansalaiset.

Oikeastihan tilastoissa pitäisi olla että moniko Suomessa asuva asukas oletettu on vieraskielinen sillä harvemmin suomalainen Suomessa ei osaa suomea..

Pakko näin maailman kansalaisena sanoa että teillä siellä Suomessa on suht Neuvostoliittolainen tilastointi sillä meillä täällä kotona Ruotsissa ruotsalaisiksi lasketaan kansainvälisen laskuopin mukaan, et ihminen jonka vähintään toinen vanhemmista on syntynyt Ruotsissa lasketaan ruotsalaiseksi (ja siihen kelpaa vaikka Rinkebyssä syntynyt somali).

Itse olen Suomen ja Ruotsin kansalainen ja kotikunta on Tukholma niin naurattaa lukea että tilastokeskus laskee Ukrainasta tulleet pakolaisetkin Suomessa jo suomalaisiksi..

Ps. Pakistanissa syntyneet afganistanilaiset ei saa Pakistanin kansalaisuutta mutta Suomessa kotikunnan saaneet pakolaiset lasketaan suomalaisiksi.. x)

 

 

Hälsningar från Stockholm 🇸🇪👋

TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu