Onko lähiössä asuvan Mohammedin henki yhtä arvokas kuin muiden? Kyselee Fatima ja Mariam SVT:llä..

18. elokuuta 2017 ammuttiin Tukholman Tenstassa hengiltä nuorimies nimeltä Mohammed alias ”Flow”.

Tässä SVT:n artikkelissa Flown siskot Fatima ja Mariam kertovat veljensä kuolemasta (huom. Google kääntäjä antaa suht hyvän suomennoksen) ja kertovat mikä on vikana Ruotsalaisessa yhteiskunnassa. Sisarukset kertovat että heidän veljensä ammuttiin Tenstalaisen kerrostalon rappukäytävässä, todistajia ampumiselle oli ja epäilty tappajakin pidätettiin ja hänestä löytyi myös ruudin jälkiä, mutta tuomiota ei kumminkaan tullut ja hänet vapautettiin..

Flow ja tämä päilty tappaja olivat senverran lähekkäin rappukäytävässä että kummantakin käsistä (Flow on tietenkin yrittänyt ottaa aseen ampujan kädestä, kaikki hänet tunteneet tietää että hän ei olisi tappanut itseänsä (saatika hävittänyt itsemurhan jälkeen asetta)) löytyi ruutia ja syyttäjä ei pystynyt ”ns.” näyttämään kuka asetta oli käyttänyt, poliisi ei etsinnöistä huolimatta löytänyt asetta joka olisi pystynyt sormenjäljillä/dna:lla sitomaan epäillyn syylliseksi.

Poliisi kuulusteli myös monia silminnäkijöitä mutta kukaan ei tietenkään suostunut todistamaan sillä Ruotsissa et pysty todistamaan anonyymisti, ja tämä epäilty tappaja on ollut ennenkin syytettynä taposta ja hän pääsi silloinkin vapaaksi todisteiden puutteen vuoksi. Lisäksi tämän epäilyn tappajan koko perheestä on täällä ollut isoja ongelmia ja Flown hautajaisia vetänyt imaamikin toivoi että kukaan ei olisi tämän perheen kanssa missään tekemisissä.

Tästä todistajien vaikenemisesta Fatima ja Mariam kertovat myös että kaikilla tukholmalaisilla on nimittäin hyvässä muistissa esim. ruotsalaispariskunta jotka olivat todistajina ampumisessa, mutta joutuivat murhatuksi paria päivää ennen oikeudenkäyntiä.. Tämän jälkeen tytöt miettivät että onko meidän lähiöissä asuvien ihmisten elämät yhtä tärkeitä kuin muualla asuvien(lue rivien välistä ns. ruotsalaisilla alueilla)..

Mie muistan ite vielä tään illan kun Flow ammuttiin, mie olin ite lähössä käymään parilla Stockholm cityssä ja moikkasinkin tunnelbanalle mennässäni flowta ja hänen jengiä.. Tulin citystä tuona iltana kotiin jo puolen yön paikkeilla ja näin todella ison kynttilämeren, ja kuulin että Flow on ammuttu. Kävin sitten tietenkin hakemassa kotoa kynttilän ja laitoin sen palamaan Flown muistolle..

Surullisinta tässä jutussa on se että mitä tässä SVT:n jutussa ei kerrota on se että Fatiman ja Mariamin äiti on menettänyt nyt jo kaksi poikaa. Flow oli mukava kundi ja kaikki tunsi hänet Tenstassa, rauha hänen sielulle..

TeppoMesimki

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu