Rasistit Oulun poliisin kimpussa Twitterissä!!

Selailin tässä kotona Tukholmassa soffalla suomalaisten medioiden tarjontaa ja jouduin toteamaan että rasisteja ja juntteja näköjään löytyy Suomesta vielä vuonna 2023.

Eli Oulun poliisi on julkaissut kuvan poliiseista missä on kolme poliisia joiden sukupuolta emme tietenkään voi tulkita ulkonäön perusteella.

Oletettaminen on rasistista ja voi johtaa väärin sukupuolittamiseen ja se ei tietenkään ole oikein sillä se voi aiheuttaa mielipahaa väärinsukupuolitettua kohtaan..

Oulun poliisi on poistanut yllä näkyvän kuvan mikä on aiheuttanut ”peppu kipuja” rasistien keskuudessa jotka tekevät vielä vuonna 2023 sukupuolioletuksia ihmisten ulkonäön perusteella.

Rastit saivat tahtonsa läpi ja Oulun poliisi on nyt julkaissut uuden kuvan missä nämä poliisit ovat nyt asettuneet poseeraamaan kameran eteen niin ettei rasisteille tule paha mieli..

Tympeintä tässä koko asiassa on se että nämä poliisit olivat ensimmäisessä kuvassa asettuneet kameran eteen niinkuin olivat itse halunneet. Eli nyt sukupuoliolettamia tekevät rasset voittivat Oulun poliisin ns.6-0.

Näin Ruotsissa asuvana toivoisin teidän siellä Suomessakin olevan vuonna 2023 jo vähän enemmän wokewokea ettekä tekisi näitä oletuksia ihmisten ulkonäön perusteella. Nyt emme voi tietää kuinka pahalta näistä kahdesta naisen ja yhdestä miehen näköisestä oululaispoliisista tuntuu jos heidät on pelkän ulkonäön perusteella väärin sukupuolitettu rasistien toimesta.

 

Hälsningar från Stockholm 👋🇸🇪

 

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000009454250.html

TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu