Rinkebyssä paloi aamulla koraani, viikonloppuna Tukholmassa voi palaa muutakin kuin koraanit..

Aamula kuuden aikoihin on Tukholman Rinkebyssä poltettu koraani, polttajana on (mitä ilmeisemmin)tanskalais-ruotsalaisen Rasmus Paludanin puolueen Stram kursin poikia. Rasmus itse poltti pari viikonloppua sitten koraanin Malmössä ja sai paikallisia isisläisiä aktivoitumaan riehumiseen, toisten ja yhteiskunnan omaisuuden vandaloimiseen ja polisiin vastustamiseen sekä saamaan vielä jostain ihmeen syystä myös muitakin muslimeita mukaan festeille riehumaan ja huutamaan kuolemaa juutalaisille.

Stram kurssin sakki on hakenut lauantaille viiteen eri paikkaan Tukholmassa, poliisi ei ole vielä puoltanut eikä kieltänyt lupaa. Rasmus Paludanille annettiin pari viikkoa sitten kahden vuoden maahantulokielto Ruotsiin mutta hän on osoittanut jälkeenpäin olevansa myös ruotsinkansalainen ja aikoo myös saapua viikonloppuna tänne Tukholmaan.

Mä asun itse tämmöisessä tukholmalaisessa muslimighettossa nimeltä Tensta, siksipä olen olen jo varautunut lauantaihin, en poppareilla niinkuin mestari sanoo, mutta käymällä hakemassa Systeemistä siideriä.. Käyn lauantaina ajamassa autoni pois tästä kaupunginosasta, tulen bussilla takaisin ja alan juomaan siideriä ja katselemaan ikkunasta liveä..

Mielenkiintoinen viikonloppu tulossa, terkkuja kaikille Stokiksesta

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/7KlKqW/koran-brand-i-rinkeby–polisen-soker-danskskyltad-bil?fbclid=IwAR3wW48e_Zux__X6iyhveXCq8V1zeSPdkzdbrCbwVLSZet0YO9-fjIRGFTY

TeppoMesimki

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu