Sitä ”parempaa” rasismia..

Täällä semmoinen vanhempi herrasmies nimeltään Vainikka kirjoitti hyvän blogin jossa hän kertoi äänestävänsä perussuomalaisia, hän perusteli miksi äänestää ja kertoi samalla että yhden hänen lapsenlapsensa isä on vähän tummempi kaveri..

No mitä seurasi:

”Miten Vainikka suhtautuu siihen, että lapsenlapset eivät ole pelkästään värivikaisia vaan myös PS:n ideologian mukaan koskaan kelpaamattomia suomalaisiksi?”

Millainen rasisti pitää ihmisen olla että tulee täällä haukkumaan toisen ihmisen lapsenlasta värivikaiseksi jos ei toisen mielipide miellytä. Tai minkä asteinen rasisti pitää olla että peukuttaa noin typerää kommenttia jossa joku miettii jonkun viattoman lapsen olevan värivikainen.

Täällä Usarissa päivystävät persufobiasta kärsivät trollit ovat mun mielestä vähän ”tynnyrissä kasvaneita” sillä he eivät ymmärrä ottaa huomioon että esimerkiksi monikulttuuriseen Yhdysvaltoihin on vaikeampi muuttaa kuin Suomeen. Tästä voi jo jokainen omilla aivoillaan ajatteleva päätellä että ei tiukka maahanmuuttopolitiikka ole rasismia vaan  fiksua politiikkaa joka suojaa kansalaisten lompakkoa, henkeä ja terveyttä.

Näin henkilökohisesti pitää sanoa että äänestän Suomessa perussuomalaisia ja Ruotsissa SD:tä ja yleensä nämä ihmiset jotka alkavat syyttelemään mua siitä syystä rasistiksi ovat ihmisiä joilla itsellä ei ole juurikaan ulkomaalaisia ystäviä, sekä he luulevat olevansa antirasisteja kun ajavat maahanmuuttopolitiikkaa mikä on saattanut Ruotsin tähän tilaan missä tämä maa nyt on.

 

Ps. Tämä persuja ja SD:tä äänestävä ”rasse” käänsi juuri yhdella pakolaistaustaiselle muslimipojalle hänen CV: ruotsiksi ketä olen työllistänyt ja lupasin hänelle että hän voi kirjoittaa minut siihen suosittelijaksi. Sanoin hänelle vielä suoraan että jos joku Ahmetti suosittelee Mehmettiä niin siitä voi olla enemmänkin haittaa, mutta kun joku svenssoni katsoo että sua suosittelee joku suomalainen arbetsledare niin se kutsuu sut jo mielenkiinnosta haastatteluun. Ja en ollut väärässä asiasta..😁👌 . ^^

 

#eirasismille #eivihervasemmistolle

TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu