Sukupuolineutraalihenkilötunnus Ruotsissa

No ei semmoista ole vaikka tämä maa on ollu feministijohtoinen maa jo vuosia. Ruotsissa on samanlainen sosiaaliturvatunnus järjestelmä kuin teillä siellä Suomessa, erolla että päivät kirjoitetaan ruotsalaisittain vuodesta päivämäärään, viivan jälkeen numeroita tulee neljä samallailla kuin siellä suomessa. Suomessa numeroita on jaossa 900/päivä ja täällä 999/päivä. Ruotsissa numerosarjan toiseksi viimeinen numero kertoo parittomuudellaan kyseeessä olevan uros ja parillisella taasen kyseessä olevan naaranpuoleinen henkilö. Aikoinaan vanhemmista tunnisteista sai selvile esim. oletko syntynyt Tukholmassa tai Tukholman läänissä..

Miten siellä Suomessa mun sosiaaliturvatunnuksussessa ilmoitetaan mun olevan uros puoleinen toksistinen maskuliininen mieshenkilöon on mulle epäselvä, enkä tiennyt edes koko asiasta ennkuin kuulin asian olevan feministeille ongelma.

Siellä Suomessa on perusteltu uusia tunnuksia sillä että numerot on loppumassa.. mutta kysymys kuuluukin että kun Ruotsissa syntyy noin 300 lasta vuorokaudessa niin miksi numeroiden riittävyys ei ole ollut täällä ongelma.. en uskoisi sen olevan siellä Suomessakaan sillä Ruotsin väkiluku on melkein puolet isompi..

Olen käsittänyt että siellä Suomessa näitä kommunistisen numeroivia uusia henkilötunnuksia on myös perusteltu vihervassareiden toimesta kansainvälisellä muuttoliikkeellä.. Tähän annan ilmaisen vinkin, nykyisin kaikki passittomat jotka saavat suomalaisen sotun merkitään syntyneeksi 1. tammikuuta, jos alkaa tiukkaa tekemään niin merkatkaa loput sitten tammikuun tokalle niinkuin täällä tehdään..

Sotun väärinkäytös? Miksi uusia ei voi käyttää sitten väärin? Mie olen kerran hukannut minun suomalaisen passin ja kerran mun ruotsalaisen ID:n ja kumpaakaan ei ole koskaan käytetty väärin.. Olen laittanut tosin kyllä mun ruotsalaiseen sotuun ID:n hukkaamiseen jälkeen sen että mun sotulla ei voi tilata mitään ilman mun puhelimeen tulevaa pankkivarmennetta..

Keikkatyöläisten sosiaaliturvatunnusnumero: Sä saat väliaikaisen mumeron jos olet keikalla Ruotsissa ja maksat veroja 25%(saatto nyt alentua kyllä) ja se on tarkoitettu max puoli vuotiseksi, ja jos olet kauemmin niin sit sä maksat veroja tänne niinkuin me paikalliset myös.. (Keikkatyöläinen ei maksa sosiaalimaksuja niin hänelle myönnetään vaan väiaikainen numero. )

Tässä on muutama tyrmäys noille feministien väittämille, mie sanon aina kuitenkin oman mielipiteen: sukupuolia ei ole olemassa kuin kaksi, ainakaan biologisesti vaikka siellä Suomessa jo puhutaan miesten kuukautisista.. Milloin Suomalaiset yliopistot alkavat vertailemaan tutkimustuloksia kansainvälisesti? Esim. vaikkapa miesten kokemasta synnytyksen jälkeisestä masennuksesta? 🙂

Ps. En ole transfobinen tai mikään muunkaanlainen ahdasmielinen ihminen sillä voin käydä tanssimassa tukholmalaisilla gay-clubeilla mun kaverin kaa joka on aikoinaan käynyt myös Suomen armeijan niikuin mie, ja hän on nykyään nainen täällä Tukholmassa..

Hälsningar från Stockhom

+2
TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu