Suomalaiset yliopistot ulkosuomalaisen silmin #AfrikanTähti

Helsingin Yliopisto järjestää kriisiapua kun musta rasisti sanoo lautapelin olevan rasistinen ja haluaa seurauksia valkoisille opiskelijoille ja ilmoittaa että anteeksipyyntö ei käy..

Eli: Helsingin yliopiston porukka on tiedostamattomia rasisteja kun eivät tunnista rasistia ja eivät osaa määritellä rasismia.

 

Tampereen Yliopistolla kerrotaan miesten kuukautisista vaikka miehillä ei ole kuukautisia eivätkä miehet pysty myöskään synnyttämään.

Eli: Kun ideologia ja biologia menee sekaisin niin yliopiston väki näyttää ihan pelleiltä miesten mielestä joilla ei ole kuukautisia

 

Åbo Akademista ”toimittajat” löytävät haastateltavan joka pystyy vertaamaan keskenään ruotsin kielä ja matematiikkaa kun aiheena on pakkoruotsi.

Eli: Matematiikka on yleissivistävä ja kaikille tarpeellista oppia, ruotsin kieli nyt on lähinnä tarpeellista vain ruotsalaisille.

 

Tälleen ulkomailta käsin kun seuraa Suomen asioita niin välillä naurattaa katsoa millasessa tynnyrissä te siellä Suomessa elätte kun media on suht yksipuolista.

Esim. Maria Ohisalo äänestää ensiksi sen puolesta että vanhemmat saa rituaalisilpoa poikiansa, aiheuttaen heille elinikäisen vamman ja parin päivän päästä hän on sitten lasten oikeuksien päivänä puhumassa lasten oikeuksista vaikka hän on juuri äänestänyt lasten oikeuksia vastaan..

Ja mitä tekee media? No ei mitään muuta kun syynäävät vain kaikkia persujen tekemisiä..

 

Hälsningar från Stockholm 👋🇸🇪

+11
TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu