Syylistyikö Vihreiden puoluetoimisto kansankiihottamiseen syrjimällä romaneita?

Pirkka-Pekka Petelius on nyt alkanut pyytelemään anteeksi vähän sieltä sun täältä, mutta toimiko hän väärin asettamalla sortamiaan vähemmistöjä eriarvoiseen asemaan? Pirkka-Pekka pyysi anteeksi ensiksi sortamiltaan saamelaisilta ja sitten kun hänelle ilmoitettiin että hän on sortanut myös romaneita työskennellessään, niin sitten hän pyysi vasta anteeksi heiltä. Eli laittoiko hän kaksi sortamaansa vähemmistöä eriarvoiseen asemaan pyytämällä ensiksi anteeksi vain saamelaisilta? Yhdenvertaisuuslakihan kieltää yksiselitteisesti ihmisten asettamisen eriarvoiseen asemaan!

Ja nyt kun Suomessa kansanedustaja tekee tämmöistä niin täyttääkö se kansankiihotuksen tahi jonkin muun viharikoksen tunnusmerkit?

Pahinta tässä jutussa Vihreille on tämä:

”Peteliuksen torstaisen tiedotteen lähetti vihreiden viestintäpäällikkö Henna Hakkarainen.

Hakkaraisen mukaan aloite anteeksipyyntöön tuli Peteliukselta, mutta puoluetoimisto auttoi häntä tiedotteen laatimisessa.”

Tämä kyseisen romaneita syrjivän anteeksipyynnön ovat laatineet Pirkka-Pekka ja Vihreiden puoluetoimisto, ei siis pelkästään kansanedustaja Petelius. Ja tämä romaneita syrjivä anteeksipyyntö asetettiin tuosta noin vain kaiken kansan nähtäväksi.

Suomessa ei ole ennen olut tapausta oikeudessa jossa olisi syytettynä kansanedustaja ja hänen puolue, niin mielestäni olisi hyvä jos Helsingin poliisilaitos tai valtakunnansyyttäjän käynnistäisivät tästä tapauksesta oma aloitteisesti tutkinnan, niin saisimme ennakkotapauksen onko tämmöisellä toiminnalla loukattu jonkun henkilön ihmisarvoa, syyllistytty jopa kansankiihotukseen tahi jonkinlaiseen viharikokseen?

Jos Vihreiden puoluetoimisto on tässä tapauksessa syyllistynyt rikokseen ihmisyyttä vastaan tai johonkin muuhun, niin heiltä tulisi lakkauttaa puoluetuki tai sitten armahtaa jos he osoittavat syvää katumusta ja pyytävät kaikilta anteeksi.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1230445e-30ba-4883-bd7d-ee9056631ac8?fbclid=IwAR2EG00KIM8MhzLzvNxsvkFLB4Ac6hKDZkAbuGx2ELtjZLdIXwe1GdlFob0

Pyydän itse nyt jo varmuuden vuoksi näin ennakkoon anteeksi jos joku nyt loukkaantuu tästä minun blogista. ^^

Hälsnigar från Stockholm

 

TeppoMesimki

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu