Vihreät on oikeassa kannabiksesta

Alkupuheena: En suosittele ketään kokeilemaan mitään päihteitä, mutta huumeiden vastustajat ei ymmärrä että huumeet on parasta huumetta, mutta vaikka huumeet on parasta huumetta niin elämä on kuitenkin parempaa huumetta, elämää ei kenenkään kannattaisi pilata huume- tai alkoholiaddiktiolla.. sillä meillä kaikilla on vain yksi elämä..

Vihreät on oikeassa ja hyvässä alussa kannabiksen laillistamisessa sillä mielestäni lisäksi muutama muukin #viikonloppubilettäjien käyttämä huume kannattaisi ehdottomasti laillistaa ja laittaa verolle. Nyt valtio edesauttaa järjestäytyneen rikollisuuden kasvua sekä luo työpaikkoja diilereille ja velanperijöille, etc, sekä tekee huumeongelmien kanssa kamppailevien ihmisten elämästä hankalampaa sillä aina ei ole välttämättä helppoa mennä hakemaan apua laittoman aineen addiktioon.

Nyt vastustajat tuovat esille ääritapauksia ja he eivät ole mielestäni hyvää syy olla valtiolle keräämättä veroja ja antaa monen nuoren luisua rikolliseen elämään.. Raamatulla ja koraanilla on ”väärinkäyttäjänsä” mutta niitä saa edelleen lukea. Ja eikö autoakin saa ajaa vaikka joka vuosi liikenteessä vammautuu ja kuolee ihmisiä?

Suurin osa pössyttelijöistä on kuitenkin tavallisia työssäkäyviä ihmisiä niin miksi heidät pakotetaan sortua laittomuuteen ja rikosoikeudelliseen riskiin, vain ja halusta polttaa jointti perjantaina työviikon jälkeen, tai sit jos lähtee lauantaina kaupunkiin ja vetää muutaman viivan kokkelia..

Huume päihteet on tullu jäädäkseen ni pistetään ne Alkoon myyntiin ja kerätään niistä voitot valtiolle ja koitetaan saada Stadiin turisteja coffee shoppeihin..

Ja btw teillä siellä Suomessa on sadistinen tilanne että ihminen jolla on kipuja ei saa monestikkaan reseptiä lääkekannabikseen mutta hänelle määrätään tämän luonnontuotteen sijaan kipulääkkeitä joka voi vaikuttaa huonosti hänen kroppaan ja jaksamiseen.

Miksi kivuista kärsivä ei saa itse valita?

 

Ps. Kannabis tulee kuitenkin laillistumaan ympäri maailmaa niin kannattais laillistaa kasvattaminen nyt etujoukoissa niin moni suomalainen bonde vois saada töitä.

 

Hälsningar från Stockholm

 

+9
TeppoMesimki
Sitoutumaton

#Tukholma #sudettisuomalainen #maahanmuuttaja #moniosaaja #retkurovaniemeltä #stockholmare #thefinnjävel

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu