Harmaalla alueella liikkuminen – Kannabis

”Siinä kohtaa kun olen oikeudessa ja menetän duunin johon olen panostanut useamman vuoden, helvetinmoisen määrän fyrkkaa, kiitos jonkun ääliön joka mitään miettimättä twiittaa toisten liiketoiminnan olevan törkeä huumauainerikos – vittu mikä kusipää! Sä et siis kertakaikkiaan tajua mitä sä kirjoitit vastaukseksi mun twiittiin. Tajuatko, että tästä on mun perheen elanto kiinni ja niiden viiden, joille mä maksan palkkaa. Syyttäjä voi vaatia koko yrityksen olemassa olon aikana tehdyn liikevaihdon menetettäväksi valtiolle – saatua hyötyä rikoksesta – yli miljoona euroa! Kaikki voi lähteä siitä, että joku kusipää ei pätkän vertaa osaa miettiä mitä kirjoittaa julkisesti.”

 

Musta on ihmeellistä syyttää kusipäisyydestä sen takia että kommentoin harmaalla alueella liikkumista. En ole väittänyt että kyse olisi rikollisuudesta. Kyllä lain puitteissa toimitaan ja sitä kunnioitan. Muutenkin arvosta kyseistä yrittäjää. Tai toki noiden sanojen jälkeen en niin paljoa.

Minusta on ylipäänsä älytöntä että kasvinsiemeniä ei saisi muka ostaa tai myydä tai vaihtaa.

Koomista on asiaa reagoiminen kyseisen henkilönkohdalla. 

 

Itse kannatan kannabiksen laillistamista jotta mustat- ja harmaatmarkkinat häviäisivät. Siinä voittaisi ennen kaikkea valtio ja ihmiset.

Minä onneksi voin kirjoittaa julkisesti ihan kaikkea mikä ei riko lakia ja sen teen. 

 

Kannattaisi lobata päättäjiä kannabiksen laillistamisen puolesta, sen sijaan et itsee mulle kusipäisyydestä. 

TeppoSyvril

Piraattipuolueen rivijäsen alkaen 24.8.2018, en aktiivi. Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto, jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu