A-klinikan johtava ylilääkäri suosittelee dekriminalisointia

Simojoki työskentelee myös A-klinikan johtavana ylilääkärinä.

”Asiantuntijan mukaan Suomen tulisi luopua huumeiden käytön rangaistavuudesta asteittain kokonaan.

– Pitkällä juoksulla, jos meillä ympäristö muuttuu tätä mallia ja vauhtia, voi olla, että meillä ei Suomessa mitään muuta mahdollisuutta ole ja sen takia meidän pitäisi nyt ruveta miettimään tätä eikä niin, että yhtäkkiä huomaamme, että kaikki muut Pohjoismaat ovat tehneet omat linjauksensa ja me olemme täällä yksinäinen susi sitten ja sehän aiheuttaisi entistä enemmän haasteita meille, arvioi Simojoki.”

Hienoa, että maamme johtavat asiantuntijat ovat dekriminalisoinnin kannalla. Koska nykyinen hallitus heitä kuuntelee. Hallitushan on ilmoittanut tekevänsä päätökset faktojen pohjalta, tutkittuun tietoon perustuen. Miksi se ei koske huumepolitiikkaa?

Huumeiden ongelmakäyttäjien määrä moninkertaistunut – professori ehdottaa, että Suomi luopuisi käytön rangaistavuudesta: ”Hoitoon huomenna eikä kolmen viikon päästä”
TeppoSyvril

Piraattipuolueen rivijäsen alkaen 24.8.2018, en aktiivi. Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto, jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu