A-studion huumekuolemakeskustelu oli surkuhupaisaa katsottavaa

Kokoomusministeri sönkötti ohitti kaiken mikä liitty tietoon ja tutkimuksiin. Vetosi onnettomuustutkintaan ja muutenkin levy jäi päälle.

On hemmetin ihmeellistä miksi huumeisiin koskevissa asioissa ei poliitikolle tutkittu tieto kelpaa. Kokoomus esittää olevansa sivistynyt,tutkittuun tietoon pohjautuva puolue.

Eivät ole.

Ministeri myös ohitti asiantuntijan kommentit tehokaasti.

Sosiaaliturvaministeri Sanni Grahn-Laasonen. Lue tämä THLn listaus asioista jotka tutkitusti toimivat.:

https://thl.fi/-/aika-toimia-thl-julkaisi-kaksitoista-keinoa-ehkaista-huumekuolemia

Samaan aikaa ministeri vapauttaa alkoholin saatavutta. Hieman ristiriitaista jos ajatellaan sitä kuuluisaa signaalin mallia. Josta ministeri sönkötti useampaan kertaan.

Johdonmukaisuutta ei ole. Oli täysin kujalla aiheesta. Nuoria tulee jatkossakin kuolemaan huumeisiin, koska nykykeinoilla niitä ei pystytä estämään.

 

Katso Yle Areenassa A-studio jakso:

https://areena.yle.fi/1-63938052

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu