Aamulehden päätoimittaja kännissä ja läpällä

Aamulehden päätoimittaja uusin esimerkki. Enää kännissä perseilyä ei katsota läpi sormien ja se on hyvä asia.

(On myös käsittämätöntä että ministeri Lintilän viinakaappia on täydennetty veronmaksajin rahoilla viime vuoden loppuun saakka vaikka Lintilä on muuta väittänyt.)

Jos alkoholin vaikutuksen alaisena ei kykene käyttäytymään kannattaa varmasti hakea siihen apua. Alkoholiongelmiin saa Suomessa hyvin hoitoa. Tosin kun jos on huumeongelma, silloin ei välttämättä terveydenhuollossa ihmistä edes oteta tosissaan.

”Tapahtumia on selvitetty tarkemmin, ja tiedossa on Sanoman mukaan tällä hetkellä selkeä päihtymys tärkeässä sidosryhmätilaisuudessa sekä epäasiallinen, ahdistavaksi koettu käytös naisia kohtaan.”

On myös tärkeää erottaa työtehtävät ja vapaa-aika. Toki edes vapaa-ajalla ei kannata kännissä ahdistella naisia, miehiä, muunsukupuolisia.

 

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu