Aikuisten käyttämä kannabis tuottaa yli 20 miljardia dollaria valtion verotuloja

Kannabiksen laillistaminen on siis viisasta ja järkevää politiikkaa. Yhteiskunta voittaa ja rikollisuus saa takkiinsa. Kaikki laillisen kannabiksen tuomat rahat on pois heiltä.

 

”Kannabiksen laillistaminen aikuisille on ollut viisas investointi”, raportissa sanotaan. ”Vuodesta 2014 lähtien, kun myynti alkoi Coloradossa ja Washingtonissa, laillistamispolitiikka on tarjonnut osavaltioille uuden tulovirran budjetin vahvistamiseksi ja tärkeiden palvelujen ja ohjelmien rahoittamiseksi. Vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen aikana osavaltiot ovat raportoineet yhteensä yli 20 miljardin dollarin verotuloista laillisesta, aikuisille tarkoitetun kannabiksen myynnistä. Pelkästään vuonna 2023 laillistamisvaltiot tuottivat yli 4 miljardia dollaria kannabisverotuloja aikuisille tarkoitetun käytön myynnistä, mikä on suurin kannabiksen myynnistä yhden vuoden aikana kertynyt tulo. Osavaltion laajuisiin budjetteihin saatujen tulojen lisäksi kaupungit ja kunnat ovat myös tuottaneet satoja tuhansia dollareita uusia tuloja paikallisista aikuisten kannabisveroista.”

Samaan aikaan myös armahdetaan kannabiksen takia tuomittuja ihmisiä. Se on oikein ja myös ihmisoikeuskysymys.

”Maryland käyttää tämän hetken hyväkseen oikaistakseen historiallisia vääryyksiä. Laillistaminen ei kääntänyt kelloa taaksepäin vuosikymmeniä ja paikannut sitä vahinkoa, joka huumeiden vastaisella sodalla on tehty”, kuvernööri perusteli.”

https://www.hs.fi/maailma/art-2000010507227.html

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu