Aivotutkija ja A-klinikan erikoislääkäri tukevat dekriminalisointia

Nyt iso lukusuositus Ylen tuoreimpaan juttuun kannabiksesta.

On hienoa ja hyvä että vihdoin kannabiksesta on ryhdytty puhumaan aidosti faktojen pohjalta. Johtuu varmasti siitä että valheet ja harhaanjohtaminen ei uppoa nuoriin eikä suurimpaan osaan aikuisista. Toki +50v edelleen uskovat suurimman osan valheista joita heille on vuosikymmeniä syötetty.

Monta hyvää pointtia tulee esille jutussa.

Minusta olisi myös hyvä tiedostaa että myös aikuiset käyttää kannabista, jotenkin heidät unohdetaan keskusteluissa täysin.

Onneksi yksi myytti murtuu tässä tuoreessa uutisessa. Siihen vedotaan usein, nyt se on hyvin kyseenalaista.

Jääkö nuorena pössyttelystä pysyvä jälki kehittyviin aivoihin? Erikoislääkäri ja aivotutkija arvioivat vaikutuksia nuorissa aivoissa

 

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu