Björn Wahlroos kannattaa kannabiksen laillistamista

On hyvä että isokengäiset uskaltavat ottaa osaa myös kannabiskeskusteluun. Varsinkin kun aihe on niin arka poliitikoille.

”Haastattelussa Wahlroos tukee vihreiden aloitetta kannabiksen myynnin laillistamisesta, mutta puhuu samalla vahvasti myös marihuanan ja hasiksen laillistamisen puolesta.

”Olen niiden laillistamisen vahva puolestapuhuja siitä yksikertaisesta syystä, että kannabiksella ja vahvemmilla huumeilla on sama jakelureitti.”

Hän tarkoittaa, että eri huumeilla on yleensä sama kaupustelija. Jos nyt laillistetaan vain kannabiksen myynti, tämä kytkös katkeaa.”

 

Björn Wahlroos ottaa DN:n haastattelussa reippaan kannan kannabiksen laillistamiseen ja ”kansantalouden riippana” toimivaan maatalouteen

 

+2
TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu