Britanniassa alkaa jättitutkimus lääkekannabiksesta: 20 000 potilaalle annetaan kannabista

Suomessa ollut yli vuosikymmen ”laillista” lääkekannabis. Ja silti sitä ei saa oikeastaan kukaan ja ne jotka saavat maksavat siitä ylihintaa omasta pussista koska Kela ei ole heidän terveydestään kiinnostanut.

Suomessa esteenä on kannabiksen laiton asema ja lääkäreiden tietämättömyys kannabiksen hyödyistä. Myös poliittinen tahtotila on kannabista vastaan. Johtuu ainoastaan faktojen kiistämisestä.

On aika herätä kannabispsykoosista.

Suomessa pelkkä dekriminalisointi auttaisi valtavasti lääkekannabiksesta hyötyviä ihmisiä.

Britanniassa alkaa jättitutkimus lääkekannabiksesta: 20 000 potilaalle annetaan kannabista – ”Potilaita jätetään hoitamatta ja he joutuvat maksamaan suuria summia”

 

Medical cannabis trial will target 20,000 UK patients

 

Turkulainen Johan käyttää jopa kilon lääkekannabista vuodessa ja kuluttaa siihen yli tonnin kuussa: ”Lääkekannabiksen saaminen on tällä hetkellä tarpeettoman vaikeaa”

 

TeppoSyvril

Piraattipuolueen rivijäsen alkaen 24.8.2018, en aktiivi. Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto, jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu