Ei viinejä ruokakauppaan niin kauan kuin…

Kannabiksen ja nuuskan myynti pysyy rikollisten käsissä!

Erityisesti kokoomus,persut ajaa viinejä ruokakauppaan. Ajatus on kannatettava sinänsä. Kannatan Alkon monopolin lakkauttamista samoin apteekkien kartellia.

Ongelma on että samaan aikaan molemmat puolueet eivät halua puhua kannabiksen laillistamisesta. Syytä en osaa sanoa. Kannabis on kaikin tavoin turvallisempi päihde aikuiselle luin alkoholi. Myös kannabiksen lääkinnälliset vaikutukset on Suomessa ohitettu tehokkaasti siihenkään ei ole oikeaa syytä.

Itse tulen antamaan ääneni kokoomuksen haastajalle liberaalipuolueelle. Syitä on monia kannabis on yksi niistä. Itse myös kannatan markkinataloutta jota kokoomus ei edusta.

Tästä tuli mieleen tämä Jari Sarasvuon uusi talkshow. Ensimmäinen haastatteltava on Sanna Kurronen.

Suosittelen katsomaan

 

 

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu