Espanjassa kannabista saa laillisesti käyttää kannabisklubeilla – Suomi voisi ottaa oppia

Kyseinen malli toimisi hyvin myös Suomessa. Espanjan linja kannabikseen on maalaisjärkinen myös pienimuotoinen kotikasvatus on sallittua.

”Espanjassa yritetään hillitä kannabiksen katumyyntiä kannabisklubien kautta. Näin verorahatkin menevät rikollisten taskujen sijaan valtion kassaan. 

Kannabisklubit ovat voittoa tavoittelemattomia yhdistyksiä. Ne siis voivat veloittaa tuotteistaan, mutta hinnan on vastattava toiminnan kannalta välttämättömiä kuluja. Yhdistys ei voi jakaa voittoa jäsenilleen tai maksaa työntekijöille kohtuuttoman suuria palkkoja. ”

 

Makkari kävi tutustumassa suomalaiseen kannabisklubiin. Suosittelen lukemaan jutun:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-vieraili-suomalaisten-kannabisklubilla-espanjassa-takahuoneessa-kasvaa-oma-sato-eika-jaseneksi-paase-kuka-tahansa/8534552#gs.h42yq9

Ja muista käydä allekirjoittamassa tämä:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/11377

+2
TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu