EU ytimestä kajahtaa: kannabis lailliseksi!

Perustelut ovat hyvät ja todelliset.

”Brysselin pormestari Philippe Close on ryhtynyt vaatimaan voimakkaasti kannabiksen laillistamista Belgiassa. Hänen mukaansa kannabiksen tapaisen miedon huumausaineen dekriminalisointi johtaisi huumekauppaan liittyvän rikollisuuden merkittävään vähenemiseen.

Yksinomaan Brysselissä tapahtui tänä vuonna heinäkuun puoleen väliin mennessä kaksikymmentäkaksi huumekauppaan liittyvää ampumavälikohtausta ja viranomaisten mukaan nimenomaan huumekauppa on yksi keskeinen katurikollisuuden syy.

Meidän pitäisi viimeinkin kyetä keskustelemaan aiheesta rauhallisesti. Olen aivan vakuuttunut siitä, että kannabiksen laillistaminen antaisi meille mahdollisuuden keskittyä vakavamman huumerikollisuuden torjumiseen, Close vaati Belgian suurimman ranskankielisen sanomalehden Le Soirin haastattelussa.

Haastattelu liittyi Brysselissä syyskuun lopussa järjestettävään kansainväliseen konferenssiin, joka käsittelee huumeriippuvuutta, sen hoitoa ja yhteiskuntien suhtautumista huumerikollisuuteen.

Closen tapaan yhä useammat belgialaiset poliitikot ja virkamiehet ovat ryhtyneet ajattelemaan, että mietojen huumeiden laittomuudesta on enemmän haittaa kuin hyötyä ja tosiasiassa kannabiksen kriminalisoinnin ylläpitämisestä seuraa vain lisää ja vakavampaa rikollisuutta.”

Ja samaa aikaa Suomessa, mut hei porttihuume. Ja muuta mutua.

Käyttöhuoneita vastustetaan yhtä hanakasti kuin neulanvaihtopisteita 1990 luvulla..

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d0df57ab-54da-49a2-bfa1-e103940c585f

+3
TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu