Haluatko kysyä eduskuntavaaliehdokkaiden kantoja huumepolitiikkaan?

Haluatko kysyä eduskuntavaaliehdokkaiden kantoja huumepolitiikkaan? ->> napauta linkki auki->  Tässä ketjussa se onnistuu.

Jos tiedät huumepolitiikasta kiinnostuneita ehdokkaita, tägää heidät kommentteihin. Voit tägätä myös sellaisia ehdokkaita, jotka eivät toistaiseksi ole nostaneet aihepiiriä esiin, mutta joiden kantoja haluaisit kuulla. Tuomalla ehdokkaita keskusteluun tarjoat heille mahdollisuuden kertoa, millaista huumepolitiikkaa he kansanedustajana ajaisivat, ja edistät aihepiirin julkista käsittelyä.

Moniin kiistanalaisiin aiheisiin otetaan kantaa vasta, kun äänestäjien suunnalta tulee siihen riittävästi painetta. Näytetään, että aihepiiri koetaan tärkeäksi!

Jos olet itse ehdokkaana, älä epäröi kirjoittaa kantojasi ketjuun kysymättäkin! Kehotamme kantansa kirjoittavia ehdokkaita linkkaamaan tai tägäämään vastaukseensa myös kampanjasivunsa ja mainitsemaan lisäksi puolueensa, ehdokasnumeronsa ja vaalipiirinsä.

Kysymyksiä, jotka voivat inspiroida sinua omien kantojesi kuvailussa:
– Mikä on huumausainepolitiikan tärkein tavoite?
– Millaista parannettavaa näet Suomen huumausainepolitiikassa?
– Pitäisikö huumeiden käytön rangaistavuudesta luopua?
– Pitäisikö joidenkin huumausaineiden saatavuus laillistaa alkoholin ja tupakan tapaan tuomalla ne rikollisten käsistä laillisen kontrollin piiriin?
– Millaisia huumepoliittisia aloitteita olisit valmis tekemään eduskunnassa tai puolueessasi?
– Kuinka yhdenmukaiseksi katsot omasi ja puolueesi kannat näiden teemojen tiimoilta?

Näissä eduskuntavaaleissa huumepolitiikasta voi vihdoin puhua. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Lue myös tekemämme selvitys puolueiden päihdepoliittisista kannoista. Se sopii hyvin tueksi eduskuntavaaliehdokkaiden kanssa käytävien keskustelujen pohjaksi:
https://hppry.fi/blog/2023/02/21/eduskuntavaalit-2023-puolueiden-ja-nuorisojarjestojen-huumepoliittiset-kannat/

Kiitos Humaania päihdepolitiikkaa RY. Teette tärkeää työtä.

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu