Hörönaurua – oppositio ryöpyttää hallitusta Nukkumatiksi ryhtymisestä ja kieltolain säätämisestä

Kun mikään ei kelpaa.

Oppositio kumminkin tukee yhtä kieltolakia,joka tappaa suomalaisia enemmän kuin korona,aiheuttaa korruptiota,inhimillistä kärsimys ja ylläpitää hemmetin isoa laitonta markkinaa.

Koulut kiinni on yksi vaatimus ja samaan henkeen ravintolat auki…

P.s koska laittomat huumemarkkinat otetaan valtion hallintaan? Eikö alkoholinkieltolaki opettanut mitään.

Huume-Suomen historia dokkari pyörii taas Ylellä, katsokaa se ja oppikaan historiasta.

Jännää myös huomata miten persut puhuvat toistensa kanssa ristiin. Niikko VS Mäkelä. Niikolle plussaa että kestää kritiikkiä toisin kuin Mäkelä joka sekoilee ahkerasti Twitterissä ja estää kaikki erimieliset.

Myös kokoomuksen sinisilmäisyys on kaukana todellisesta ”ravintola maailmasta”.  Vähän sama kuin lakiin on kirjoitettu että päihtyneelle ei saa myydä alkoholia.

Olisiko vihdoin aika luottaa meihin kansalaisiin? Olisiko holhouksen aika ohi?

Jännä että ihminen saa ongelmakäyttää ruokaa(liikalihavuus), tappaa ihmisen satavarmaan ennemmin kuin kannabis.

Ajatuksia?

TeppoSyvril

Piraattipuolueen rivijäsen alkaen 24.8.2018, en aktiivi. Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto, jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu