Huumaako kannabis edelleen median?

Ylen Olli Seuri haastatteli nuorisotutkija Mikko Salasuota ja toimittaja Anton Vanha-Majamaata aiheena kannabis ja media.

Osuvaa kritiikkiä satoi median edustajille. Toki myös hieman kiitosta.

Monet toimittajat ovat tosiaan henkisesti laiskoja kun kirjoittavat kannabiksesta, eivät ota asioista selvää, kirjoittavat esim suoraan poliisin/poliitikkojen sanomiset ilman mitään kritiikkiä tai kyseenalaistamista.

Nuoriso tietää kannabiksesta todella paljon ja nauravat sedille ja tädeille jotka toitottavat porttiteoriaa ja muita myyttejä jotka on vuosia sitten kumottuja vanhoja totuuksia.

Vihreät on ainut puolue joka haluaa tehdä päihdepolitiikkaa realistisesti, tutkimuksiin ja faktoihin perustaen tähtäimessä haittojen minimointiin. Muut puolueet viis veisaavat tutkimuksista,tieteestä. Se on häpeällistä.

Uuden Suomen toimituksessa olisi syytä katsoa koko haastattelu joka löytyy täältä:

Kannabis nousi otsikoihin, eikä uutisointi ollut taaskaan ihan neutraalia – jokin silti muuttui, sanoo nuorisotutkija Mikko Salasuo

Lue myös:

”Päätöksiä tehdään tutkitun tiedon pohjalta, paitsi silloin kun pinttyneet asenteet ja ennakkoluulot ajavat ohi. Tämä koskee myös kannabista, kirjoittaa Mörttinen.”

Matti Mörttisen kolumni: Kannabis – aika valita pienemmän pahan tie

 

+1
TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu