Huumausainerikokset kasvussa

”Huumausainerikoksia kirjattiin 31 300, mikä on runsaat seitsemän prosenttia enemmän kuin edellisvuonna. Törkeiden huumausainerikosten määrä kasvoi runsaat 17 prosenttia. Niitä tuli ilmi 1 500. Noin kaksi kolmesta huumausainerikoksesta on käyttörikoksia. Niitä tuli ilmi 20 700, mikä on runsaat seitsemän prosenttia enemmän kuin vuonna 2018.”

Huumausainerikosten määrä kasvaa

20700 käyttörikosta suurin osa varmasti kannabiksesta.(kannabis pitäisi olla laillista) Resurssien tuhlausta sanon minä. Resurssit pitäisi laittaa käyttäjien jahtaamisen sijaan heihin jotka laitonta kauppaa käyvät, toki sekin on tuhlausta, koska aika harvoin päätekijät jäät kiinni.

Suomessa kyllä kauhistellaan huumeongelmista ja lieveilmiöistä, mutta poliitikot vuosi toisensa perään jatkaa ei toimivaa huumepolitiikkaa joka kasvattaa vuosi vuodelta ongelmia. Olisiko aika avata silmä ja astua huumekuplasta ulos?

Koska käyttörikoksia noin paljon ei esim hoitoonohjaus toimi millään tasolla, sanoi poliisi mitä tahansa. Toki suurin osa huumeita, erityisesti kannabista käyttävät eivät tarvitse hoitoa saatika rangaistuksia.

Lisäksi tilastoista ei ilmene kuinka moni käyttäjä saavat monta sakkoa vuodessa ovat siis poliisin vanhoja tuttuja.

THL: ”Huumeiden käyttö tulee lisääntymään” – Selvä muutos tapahtunut Suomessa

 

Edit:

Suosittelen katsomaan: https://www.facebook.com/899640933451706/posts/2698738060208642/

TeppoSyvril

Piraattipuolueen rivijäsen alkaen 24.8.2018, en aktiivi. Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto, jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu