Ihmisläheistä kannabispolitiikkaa – käyttäjien rikosrekisterit puhdistetaan

Monet ihmiset saavat ison lahjan. Heidän rikosrekisterit puhdistetaan.

Tämä liittyy siis kannabiksen laillistamiseen ja ihmisten oikeuksiin.

On jännä havaita että kannabiksen laillistaminen ei ole johtanut kaaokseen kuten kieltolakiuskovaiset ovat antaneet ymmärtää.

Monet positiiviset asia sensijaan ovat tulleet. Yksi ison asia on että kannabiksen käyttäjät on otettu mukaan yhteiskuntaan. Heitä ei kohdella rikollisina. Tästä voi Suomikin ottaa oppia.

Voit lukea linkistä lisää:  https://www.marijuanamoment.net/colorado-governor-says-new-marijuana-clemency-plan-will-be-announced-within-days/

Laillistamisaalto etenee niin Yhdysvalloissa,euroopassa kuin myös aasiassa 2022 vuonna.

https://www.leafly.com/news/politics/these-states-could-legalize-cannabis-next

Mielenkiintoista myös huomata kuinka pihalla samaan aikaan on Suomen poliisi joka tarkoituksella valehtelee kannabiksesta lehdistön avulla.

Esimerkkinä:

Kannabiksen kasvattajien laitteistot ovat selvästi ammattimaistuneet – Hämeen poliisi kirjaa vuosittain yli sata rikosepäilyä, joissa epäillään huumausaineen kasvattamista

 

+2
TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu